Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Jurassic World

Parken er åben

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

I går skrev vi, at traileren til Jurassic World ville blive udsendt i næste uge, men disse oplysninger er åbenbart ukorrekte, for nu er den her.

Der bliver ikke sparet på dinosaurer og CGI-effekter i forfilmen, der afslører, at parken endelig er blevet åbnet for den store offentlighed.

Selvfølgelig går intet, som det skal, og snart er Jurassic World i undtagelsestilstand. En ny type dino er løs, og kun vore helte (Chris Pratt og Bryce Dallas Howard) kan redde dagen.

Jurassic World får dansk biografpremiere den 11. juni 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg glæder mig virkelig til at opleve hvordan Dino-parken vil se ud som en velfungerende attraktion, og generelt til bare at komme tilbage i Jurassic park-universet!

Jeg er dog MEGET skeptisk omkring en hybrid-dinosaur! Jeg synes det er et svagt bud på at skabe noget ekstra til serien, men det kan jo være det fungerer.

Jeg venter i stor spænding til den 11. juni 2015!

Louiseuser/519767

... men jeg er altså bare slet, slet ikke spor imponeret af den trailer.

I mine øjne ligner det "same shit, different day"; en slags "remake" af den første JP-film, hvor man bare har lavet en større park med flere dinosaurer, lukket flere mennesker ind, for at de kan blive slået ihjel eller ædt... og for at sætte prikken over i'et har de så tilføjet en "hybrid-dino", som selvfølgelig er en kødæder (hvorfor i alverden dog starte med at lave planteæder-hybrider - lad os gå all in, så det bliver RIGTIG spændende "sarkasme kan forekomme"), som går amok.

Når det er sagt, er der vist ingen tvivl om, at filmen bliver visuelt imponerende, og jeg kan da også godt afsløre, at jeg er tilstrækkelig stor fan af Jurassic Park og The Lost World til at skulle se denne her også. Så hvem ved, måske bliver jeg positiv overrasket? :-)

CINEMANDRUP

Et laboratorie eksperiment gone wrong og fanden er løs i laksegade. Jeg er spændt på hvilken krydsning/monstrum de har sammenkogt siden helvede bryder løs og selve monster trækplasteret er fortsat skjult og gør nok først sin egentlige entre i trailer 2, så appetitten er vakt.

Effekterne og det visuelle aspekt ser lovende ud og jeg sad lidt med en Godzilla følelse efter at have set traileren, men måske fordi at den rummede nogle af de lydeffekter som også var i Godzilla traileren.

Opdateret T-Rex… Jeg venter spændt:-)

jensuser/462969

Den skal jeg helt sikker se, for den virker til at være total fed. Jeg håber at T-rex kommer til at spille en ny rolle og måske nakker den nye dinosaurer. Det håber jeg på!

Madsuser/10568

Bryce Dallas Howard! Ikke Jessica Chastain. Brug lige mere end 2 minutter, på at skrive din artikel Daniel og få styr på hvem der er hvem..

Stine

Kan de også bruges på at rette grammatiske fejl i brugerindlæg?

Pernilleuser/881924

Har også glædet mig virkelig længe til traileren. Og er ikke just positiv omkring hvad jeg har set. Mosasaur i spækhugger-lignende show og ikke mindst - kan ikke se nogen dino fjer! Håber virkelig de har taget sig sammen, og har brugt al den forskning som er kommet i løbet af de sidste 20 år inde for palæontologi, og at det vil kunne ses når filmen rammer biograferne næste sommer :)

Thor Lütjeuser/924455

Jeg vil vove og påstå at der muligvis kunne anne nogle fjer efter ca 2 min ;) men ellers var jeg heller ikke imponeret over den manglende mængde af teori... dog tror jeg at et "spækhugger-show" er rimelig reel udfra den tankegang vi har idag :)

Lassicuser/582638

Synes ideen om en dinosaurhybrid virker lidt plat men jeg håber at folkene bag filmen kan få det til at fungere. Det er trods alt ikke hvilken som helst franchise de bygger videre på. Traileren blæste mig ikke bagover men jeg glæder mig stadig!

Er jeg den eneste der fornemmer lidt "Godzilla-stemning" over traileren her? :D

Emil

Nu ved jeg tilfældigvis, at filmen trækker meget af dens viden fra Jurassic Park novellerne af Michael Chrichton - altså det farlige ved at blande teknologi og evolution. Så at fornemme en stemning fra en anden film, er måske lidt for tidligt. I så fald kan man vel fornemme andre film i de fleste film, så at sige ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.