Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Chappie

Science fiction fra manden bag District 9

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Sydafrikanske Neill Blomkamp slog i 2009 sit navn fast som fornyer af science fiction-genren med District 9, der sidste år blev fulgt op med Elysium. Nu er traileren klar til en ny film i genren, 'Chappie'.

Robotten Chappie er udstyret med en kunstig intelligens, der gør ham i stand til at lære. Fuldstændig ligesom et barn. Men han er anderledes, og omverdenen kommer til at stille spørgsmål til hans eksistensberettigelse.

Blomkamp har tilsyneladende skabt en film, der trækker lige dele på det komiske, det spændende og det filosofiske. Inspirationen kommer både fra Short Circuit-filmene om robotten Nr. 5 og moderne værker som I, Robot og WALL-E.

Filmen har Dev Patel (Slumdog Millionaire), Sigourney Weaver, Hugh Jackman samt medlemmerne af den alternative hiphop-gruppe Die Antwoord på rollelisten. Blomkamp-gengangeren Sharlto Copley lægger stemme og bevægelser til Chappie.

Chappie får premiere den 5. marts 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Tanken om at tillægge robotter følelser og menneskelig forståelse er ikke ny, og en af mine ynglings er stadig 'Bicentennial Man' fra 1999, men her er stadig tale om en original og rørende historie.

Det Hvide Lærred

Kan godt se at de sigter mod at den skal bringe det følsomme element frem, men om den gør det, er jo en anden sag.
Traileren fagede mig ikke rigtig. Synes ellers godt om District 9

CINEMANDRUP

Jeg elsker District 9 og håber fortsat den dag i dag, at en fortsættelse er under opsejling.

Elysium havde jeg store forventninger til efter District 9, men desværre blev disse skudt i sænk af en film som manglede alt det District 9 havde.

Nu kommer Chappie så på banen. En opdateret udgave en Short Circuit i parringsdans med Wall-E og BANG: Chappie.

Traileren ser lovende ud og de komiske elementer skal nok være i filmen i form af den børne lærende robot, som første gang skal stifte bekendtskab med verden omkring ham.

Ser det nok mest som en thriller i fin harmoni med Blomkamps samfundskritiske holdning til kunstig intelligens. Tror filmen vil gøre sig godt og den ser ud til at have hjertet på rette sted og jeg kunne sagtnes overveje at se den.

Klaus Langholz

Man kan da kun håbe, at Bloomkamp kommer tilbage på sporet efter hans noget så forfærdelige Elysium... Den her film ser i hvert fald - for nu - modtagelig ud. Og fortsætter selvfølgelig hans samfundskritiske pointer, men på en mere forstående og følsom måde. Jeg tror på den - for nu som sagt.

Wayne

Det er muligt at den har komiske elementer, det har mange gode film - og det havde District 9 også.

Men den står listet som en Action Thriller, og det er også det indtryk jeg får af traileren som også viser den frygt mennesker har for det de ikke forstår eller kan kontrollere.

Daniel Bentien

Den første del af traileren så jeg som komisk i stil med Short Circuit, og den sidste del er mere ovre i den filosofiske afdeling. Men overordnet har du ret i, at den mest ligner en thriller.

Wayne

Fair nok - jeg kan se du har ændret lidt i teksten ;-)

Helt enig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter