Cookie- og Privatlivspolitik

Exodus får sidste trailer

Plagsomt!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Den sidste trailer til Exodus går ikke stille med dørene, og viser store dele af, hvad man må forvente, er filmens klimaks. Nemlig delingen af Det Røde Hav.

Ridley Scotts filmatisering af Anden Mosebog ser i det hele taget ud til at byde på væg-til-væg effekter, hvilket ikke er så overraskende, når filmen både skal omkring 10 bibelske plager, en deling af førnævnte hav samt udleveringen af et par stentavler med kulturhistorisk betydning.

Christian Bale og Joel Edgerton spiller de rivaliserende halvbrødre, Moses og Ramses 2, der får rigeligt at se til i løbet af filmens 142 minutter, og smagsprøven er det hidtil bedste, vi har set fra projektet.

Egentlig gik vi igang med at tælle samtlige titler, som traileren vækker minder om, men vi stoppede efter The Ten Commandments, Prince of Egypt, Noah, Robin HoodKingdom of Heaven, Gladiator, Ben-Hur, Troy og Beowulf (søslange?!).

Exodus: Gods and Kings får dansk premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

For at må så tavlen i traileren med de 10 skrifter / bud som jeg længe har ventet på, men selvfølgelig er der nok noget andet godt i vente måske hvor Moses deler havet så han går igennem midten med sit folk. Og hvor han står og løfter tavlen højt oppe over hovedet oppe på bjerget som det bliver beskrevet i biblen, ellers er den alt i alt en fantatisk smuk trailer jeg glæder mig til og se filmen! :)

CINEMANDRUP

De forskellige trailers til filmen er efter min mening steget i karakter og det ser bedre og bedre ud for Exodus. Jeg er blevet varm på filmen og effektmæssigt skal det nok blive godt. Jeg er dog mest spændt rent historiemæssigt hvordan det spænder af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.