Cookie- og Privatlivspolitik

Will Smith svindler løs i Focus

Trailer til kommende krimi-komedie

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Will Smith og Margot Robbie fører an på rollisten til 'Focus', der handler om en talentfuld svindler og hans nye, unge, kvindelige "praktikant". Deres samarbejde kommer flyvende fra start, men da de ikke kan holde nallerne fra hinanden, kører de af sporet.

'Focus' er skrevet og instrueret af makkerparret Glenn Ficarra og John Requa, der har vist deres talenter i film som Crazy, Stupid, Love, I Love You Phillip Morris og Bad Santa.

Focus får dansk premiere den 5. marts 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Der er lidt American Hustle over filmen. Den ser spændende ud!

Jeg håber den ikke bliver et flop, som det var tilfældet med After Earth. Will Smith er for god en skuespiller til at komme ned i et sort, dystert skuespilhul.

Patrick

Will Smith is back!! Skal nok blive sjovt og bliver spændende at se ham sammen med relativt nye Margot Robbie.

Anonymuser/0

Ja, glem alt om Jaden. Endelig får vi lov til at se gode gamle Will i en rolle og i en film der ikke har noget med hans ligegyldige søn at gøre. Fedt plot + glimrende trailer = "Helt Sikkert - jeg glæder mig"!

CINEMANDRUP

Så er gode gamle Will på banen igen og jeg er ret så spændt på at se ham gøre sit "comeback" efter katastrofen Afterearth.

Will Smith er en glimrende skuespiller og karismatisk på alle punkter og denne genre er jeg overbevist om ligger lige til højre benet for ham. Will har den uforlignelige evne til at være bad boy helt i alle sine film og så er det ligegyldigt om han spiller kriminel, betjent, pilot, datedoctor eller forsker. Han gør det fantastisk.

Glæder mig til filmen og håber, at han er i sit karismatiske es.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.