Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Antboy: Den Røde Furies hævn

Eksklusivt kig på superheltefilmen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Han er de svages beskytter. Retfærdighedens forkæmper. Og han lever derude... Forklædt som den ualmindeligt almindelige Pelle Nørhmann.

Til december vender Antboy tilbage, og denne gang står han overfor en helt ny modstander, der måske, måske ikke, er superheltens nye ærkefjende.

Sidste efterår beviste Antboy, at man godt kan skabe en dansk film om superhelte. Den solgte 172.000 billetter i de danske biografer og holdet - fra instruktør Ask Hasselbalch til Oscar Dietz som titelkarakteren - vender tilbage i fortsættelsen.

I bedste Batman- og Spider-Man-stil har man naturligvis udvidet mængden af skurke, der nu tæller både Loppen og Den Røde Furie.

Antboy: Den Røde Furies hævn får biografpremiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Som Kenneth Bøgh Andersen-fan kunne jeg ikke være mere tilfreds! Den første film var fantastisk, selvom den tog sig friheder i forhold til bogserien, og 2'eren ser ud til at følge i etterens fodspor. Fede effekter, Anti-Christian, Nicolas Bro tilbage som Loppen, og en helt ny skurk, som jeg tror er delvist baseret på en figur fra bog 6 - det bliver bare ikke bedre!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter