Cookie- og Privatlivspolitik

Første klip fra Avengers: Age of Ultron

Hvem kan løfte Thors hammer?

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

I forbindelse med de mange afsløringer af nye Marvel-film har filmselskabet udsendt det første klip fra 'Avengers: Age of Ultron'.

Klippet er fra et muntert øjeblik i filmen, hvor heltegruppen dyster om at løfte Thors hammer, der, som bekendt, kun kan løftes af tordenguden selv. Man skal gøre sig fortjent til at kunne løfte hammeren, og ifølge en virkelig ubehagelig type til sidst i klippet er ingen af dem værdige.

Scenen afsluttes behændigt med dele af den trailer, som vi allerede har set i sidste uge.

Egentlig blev scenen allerede afsløret i sommer, hvor Latino Review havde fået adgang til at overvære optagelserne, men først nu ved vi, hvordan den ender.

Avengers: Age of Ultron får premiere den 23. april næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det her bliver godt nok virkelig noget af en ualmindelig film, eller fortsættelse, kunne jeg vel ligeså godt sige. Jeg kunne godt lide denne her første påviste scene fra filmen. Bare her fandt vi ud af noget nyt, men der er stadig så SINDSYGT mange ting, som vi slet ikke ved endnu om filmen. Jeg synes virkelig, at det er vildt, at bare en trailer, kan stille os så mange spørgsmål. Jeg bliver ved med at blive mere og mere spændt på, hvordan filmen dog kommer til at forhandle. Der er så mange spørgsmål! Jeg forstår ikke, hvordan det kan hænde sådan, men det er HELT VILDT! Jeg vil bare sige: DET BLIVER NOGET AF EN OPLEVELSE, SOM MAN SIMPELTHEN BARE IKKE KAN GÅ GLIP AF!

johnny

men hvad pokker laver maria hill sammen med dem, hun bryder sig slet ikke om iden med avengers, og nu hænger hun ud med dem som om de er bedste venner.

Maria

Jeg kendte godt det der med Captain America og Thors hammer. Fed detalje at få med i filmen. :)

CINEMANDRUP

Selvom den overfede James Spader stemme til Ultron hersker over hele klippet, så er det skønt at se, at der er plads til de skæve øjeblikke hvor alt ikke er brag og bulder.

Jacob

Den omtalte indlednings-fest ser mindst ligeså fed ud som lovet, og Ultron med stemme af James Spader vil give en langt mere seriøs modstand end Loke og hans chitauri-hær. Meget spændt på Hydra-manden Baron von Strucker, og den måde Quicksilver samt Scarlet Witch vil agerer i filmen. Med nyheden om at 'Ant-Man' hører til Fase 2 gør mig mere sikker i teorien om, at den oprindelige myre-mand Dr. Henry Pym i 60'erne har noget at gøre med skabelsen af den altødelæggende robot - for ikke at tale om at vi på forhånd ved, at Tony Stark netop støver et gammelt beskyttelses-program af.

Kathrineuser/143233

Hele Loke's plan var jo også at tabe. Han var overhovedet ikke seriøs i sit angreb. Hans mål var at komme tilbage til Asgård, og det sikrede han sig ved at tabe.

Ultron derimod, han vil vist meget gerne vinde.

Jacob

Hvis Lokes formål var bevidst at tabe, så vil han i hvert fald skulle stå til ansvar for Thanos, hvis lakaj truede ham med ubeskrivelige smerter hvis han svigtede ...

Kathrineuser/143233

På overfladen ja. Det er Loke der rusker Avengerne sammen. Han kunne let være stukket af både i Tyskland, og i skoven, og på helicarieren. Han valgte at blive. Fordi han vidste at han skulle bruge nogle værdige modstandere for at hans plan kunne lykkedes.
Han kaldes for Liesmith - Black Widow snød ham overhovedet ikke da hun udspurgte ham. Han ville have at hun kendte hans plan.
Han tirrede og pustede til enhver tvivl Bruce Banner havde, og derved gjorde det nemmere at få Hulk frem hvilket skabte den perfekte afledningsmanøvre for ham.
Han vidste at Thor kunne overleve faldet.

Han lader Selvig indbygge en afbryder i portalen. Det var ikke noget Selvig gjorde af sig selv. Han efterlod sin stav i tårnet efter hans 'flugt' fra Thor, så en Avenger kunne bruge den til at lukke for portalen.

Loke er ligeglad med Midgård. Han vil have Asgård. Han vil ikke have Thor skal herske, han vil. Han vidste at Thor ikke ville efterlade ham på jorden og lade hans dom afhænge af mennesker. "He will face asgardian justice".
Så, med al kamp overstået og slut, bliver han hevet tilbage til det ene sted i UNIVERSET han vil hen.
Den sidste scene i Central Park, hvor han og Thor sendes tilbage - synes du virkelig han ligner en mand der har tabt?

Thanos og the Other har tydeligvis tortureret den gode Loke efter han var så uheldig at falde i deres selskab. Det ses tydeligt i starten af filmen (han er bleg, svedig, lettere forstyrret at se på, han vakler/snubler og ømmer sig da han stiger ombord på bilens lad). Han har spillet efter Thanos pibe, men det er en alvorlig fejl at tro at han på noget tidspunkt har spillet for andre end sig selv.

Thanos har også grund til at ville have Loke tilbage i Asgård. Men ikke i en position der vækker mistanke, hvilket det ville gøre hvis han bare svingede forbi.

Thanos vil have the Infinity Gauntlet (som man ser i Thor i våbenkammeret). Det er i Asgård. Ved at få Loke tilbage i Asgård har han en potentionel medsammensvoren der kan skaffe ham det.

johnny

det er så den måde du har forstået filmen på. det er bestemt ikke sådan jeg ser det. loke vil bare herske om det så er jorden eller asgård.

Kathrineuser/143233

Men nej.
Okay, du har helt lov til at mene det du synes.

Dog, hvorfor skulle han ville dog herske over jorden? Han er ligeglad med jorden, i ingen af Thor filmene viser han nogen som helst form for interesse for jorden eller dens beboere. I TDW, efter han 'døde', kunne han have rejst til lige det rige han ville. Han var fri. Men alligevel tog han direkte tilbage til Asgård.

Denne person forklarer det bedre end jeg: http://maskofreason.wordpress.com/2012/05/23/very-good-writing-why-loki-...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter