Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk trailerpremiere på Pixars Inderst inde

Studiets nyeste film går helt tæt på dine følelser

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Pixar er kendt for en lang række af verdens mest populære animationsfilm såsom Find Nemo, Toy Story og 'Monsters Inc.'. Det lægger de absolut heller ikke skjul på i denne første trailer til deres kommende film 'Inderst inde'.

Historien handler den unge Riley, der får vendt op og ned på sit liv, da hendes far får job i San Francisco, og hendes lille familie derfor må flytte fra landlig idyl til storbylarm.

Specifikt følger man Rileys følelser, der egentlig er en række små skabninger, som bor og lever inde i hende. 

Filmen er instrueret af Pete Docter, som også instruerede 'Monsters Inc' og Op.

'Inderst inde' får dansk premiere den 27. august 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Isabella

Jeg kan allerede mærke hvordan jeg en dag sidder og er ved at dø over hvor søde de her figurer er, jeg skal se den i biografen.. Det en film der skal nydes på det store lærred! Kan ikke vente til jeg kan se den næste år :D

Maggie Smith

skal helt klart se den, den virker genial..

CINEMANDRUP

Det næste store skud i rækken fra Pixar lover rigtig godt. Det virker til med den lille kavalkade af opsummeringer fra deres tidligere succeser at de går tilbage til rødderne og det er her de for alvor stråler. Filmen har mig allerede hooked og den skal nok byde på lidt af hvert for hver eneste følelse:-)

Rasmus/Musen

Det er virkelig er god idé pixar har fundet på. FANTASTISK!

siri

den er sød!!

Jacob

Pixar lader til at søge tilbage til det de er så gode til, nemlig at skabe en original og enkel fortælling med masser af potentiale, og at de enkelte følelser bliver inkarneret i disse søde væsner virker super godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.