Cookie- og Privatlivspolitik

Kino TV - Hvor mange filmkendisser kan du spotte?

Så er der montage!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

På kino tv synes vi aldrig, vi har nok interviews, for selvom vi får mødt en hel del skuespillere og instruktører, så er der altid plads til flere. Derfor glemmer vi også hurtigt, hvor mange interviews vi rent faktisk har bragt gennem de seneste år. 

Hvad der begyndte som en nysgerrig tur i arkivet, er nu endt som en montage af interviews, der kan gøre selv den mest kendis-hungrende filmfan forpustet. Se selv og prøv at tæl hvor mange ansigter du rent faktisk når at spotte.

Kino tv er på vej med mange flere interviews, så se frem til at høre fra blandt andre Pilou Asbæk, Luke Evans og Benedict Cumberbatch i fremtiden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Toreuser/867439

Per Fly, Edda Magnason, Guy Pearce og Tom Hardy ;-)

Philip

Woody Allen, Daniel Radcliffe, Emma Stone, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Naomi Watts, Oliver Hirschbiegel, Ashton Kutcher, Bill Nighy, Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus, Troels Lyby, Keira Knightley, Idris Elba, Lars Mikkelsen, Mark Ruffalo, Emily Blunt, Ben Stiller, Rob Lowe, Sam Claflin, Jena Malone, Michelle Pfeiffer, Robert de Niro, Jamie Foxx, (1 mand & 1 kvinde?), Charlotte Gainsbourg, Andy Serkis, Mia Wasikowska, Martin Freeman, Andrew Garfield, Marc Webb, Tony Revolori, Channing Tatum, Jonah Hill, Ian McKellen, (holdet fra Ægte Vare), Paul Potts, Stellan Skarsgård, Alexander Skarsgård, Joseph Gordon-Levitt, Elizabeth Banks, Cameron Diaz, (2 mænd?)
I alt 42 kendisser, Holdet fra Ækte Vare, 3 ukendte mænd og 1 ukendt kvinde :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter