Cookie- og Privatlivspolitik

The Interview får ny trailer

Seth Rogen og James Franco er i deres rette element

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til Seth Rogen og Even Goldbergs komedie 'The Interview' er kommet, og der er ikke sparret på humoren, når James Franco og Seth Rogen har de to hovedroller.

Filmen handler om den ikke så intelligente nyhedsvært Dave Skylark (James Franco) og produceren Aaron Rapoport (Seth Rogen), der bliver inviteret af selveste Nordkoreas diktator til at foretage et interview. Kim Jong-un viser sig at være en stor fan af Skylarks tv-show, som kun har kendte mennesker på dagsordenen.

Dave og Aaron ser det som deres chance for endelig at lave en historie, der har ægte nyhedsværdi og vælger at tage imod diktatorens tilbud. Da CIA hører, at de to har fået tilladelse til at rejse til det lukkede land, ser de det som en unik mulighed for at få diktatoren ned med nakken.

Traileren viser dog, at de to hovedkarakterer ikke er de skarpeste knive i skuffen. Bl.a. har de svært ved at forstå, hvad CIA-agenten (Lizzy Caplan) mener, når hun siger, at de skal ”take out” Kim Jong-un.

The Interview får dansk premiere den 2. april 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linauser/774152

Hentyder til hvor utroligt meget jeg glæder mig til denne her film rammer biffen!!

Pineapple Express var LEGENDARY - Så hvis bare The Interview rammer nogenlunde samme højder så er jeg mere end tilfreds. Eller bliver jeg nok lige meget hvad.. ELSKER DE TO!!! :D

Mia

James Franco og Seth Rogen er intet mindre end fantastiske sammen. Deres humor er genial og hvis denne film, humormæssigt bliver noget i stil med This is the End, så kan det kun blive meget meget meget sjovt og meget meget mærkeligt!
Jeg glæder mig! Traileren ser lovende ud!

CINEMANDRUP

Det er simpelthen for klassisk godt og det lover komik, som vi efterhånden kender den fra James Franco/Seth Rogen, når de teamer op. Funny stuff og ideen er så frisk, da vi sjældent får et så dybdeborende 'interview' i Korea og nu glæder jeg mig i særlig grad til dette Interview:-)

Skal den ses? Ja for den da:-)

Jacob

Store, store forventninger :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter