Cookie- og Privatlivspolitik

Første klip fra Krummerne - Alt på spil

Krumme, Tom og to svindlere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Den nye film om Krummerne får premiere i oktober, og vi kan nu bringe det første klip fra familiefilmen.

I klippet møder vi Krumme og hans gode ven Tom, som afprøver en hjemmelavet svævebane. Uheldigvis lander de lige i haven til det hus, hvor to uærlige forretningsfolk holder hemmeligt møde.

Svindlerne er ude på at score kassen på fusket ejendomshandel, der bl.a. går ud over familien Krumborg og truer med at smide dem på gaden. Men pludselig hører de to skumle fyre Krumme og Tom - og sætter en jagt ind på de to venner.

Krummerne - Alt på spil får premiere den 2. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

De holder stadig max i dag. Laus Høybye som Krumme og Christian Potalivo som Tom. De var fantastiske! Og de havde kanon kemi sammen. De to første originale Krumme-film er helt klart stadig nogle af de bedste danske børne/familie film dagen i dag. Det var ikke tumpede/dumme film, eller på så plat et stadie at voksne mennesker udelukkende tog med i biffen for at underholde barnet. Nej, de kunne nydes og ses af folk i alle aldre. De er så charmerende og godt undfanget. Alle skuespillerne deri var brilliante og filmene sprudlede af energi og "frækhed"...

Den efterfølgende Krummerne 3 og alt det der siden er kommet frem, det hamler slet, slet ikke op med de to første film. Jeg ved ikke med den nye her, men synes ikke det lader til at spille særlig godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter