Cookie- og Privatlivspolitik

Chris Hemsworth som action-hacker

Trailer til Michael Manns 'Blackhat'

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Thor kan hacke! Hvem vidste det? Det er dog ikke det eneste, han kan, som denne trailer til Michael Manns kommende cyber-thriller 'Blackhat' med Chris Hemsworth i hovedrollen afslører. 

En web-kyndig cyberkriminel er gået i gang med at opløse store internationale banker. Dette får den amerikanske og kinesiske regering til at indgå et samarbejde om opklaringen af hans forbrydelser.

De vikler verdens bedste hacker (Thor) ud af sin 15 år lange fængselsdom, for han er naturligvis den eneste, som kan hjælpe dem. Herefter er der lagt op til en god omgang katten efter musen, hvis katten altså tvang en anden mus til at fange den mus, som katten var efter.

Når vi bruger ord som "hacker" og "cyber" i handlingsbeskrivelsen, er det okay, hvis du ruller med øjnene. Film om cyber-kriminalitet og hackere er sjældent garant for Oscar-vindende stjerneunderholdning og bliver ofte forældede i en fart.

Når 'Blackhat' alligevel fortjener en chance, er det i høj grad på grund af instruktøren. Michael Mann er nemlig sej, og ikke kun fordi tv-serien 'Miami Vice' var hans idé. Han har ikke mange film på cv'et, men når tre af dem er 'Manhunter', Heat og Collateral, er det helt okay.

Chris Hemsworth er sandelig også begyndt at være en attraktion i sig selv. Med hovedroller i film som Rush og Avengers-/Thor-filmene er han godt på vej op ad karrierestigen, men han har stadig brug for flere hits, for at blive en rigtig stor stjerne.

Blackhat får dansk premiere den 15. januar 2015.

Men hvad synes du? Er traileren til 'Blackhat' noget du tænder på, eller får du mest af alt lyst til at holde ctrl-alt-delete nede?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Michael Mann har et helt unikt visuelt udtryk i sine film. Men vi får næppe et nyt højdepunkt, i stil med Heat.

Joachimuser/192842

Så må vi se hvad det føre til ;)

Jacob

Chris Hemsworth er andet end muskler, og godt at se ham udvikle sit potentiale her.

CINEMANDRUP

En lidt speciel genre for Michael Mann at begive sig ind på, men det har især min interesse fordi han står bag. Han har en helt bestemt stil over sig og sine værker som gør dem mindeværdige.

Thor som cyberhacker er nok ikke lige hans rette element, men det er også en svær kategori, så hatten af for Thor (Chris Hemsworth) for at give den en chance med andre roller.

Jeg er nok mest opsat på den grundet instruktøren bag, men ellers ville det nok ikke være en film jeg ville se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter