Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet anmelder: Begravet i fortiden

Ole, Christina og Dennis kaster stjerner efter Liam Neeson

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

'Begravet i fortiden' er en thriller af hårdkogte slags, med Liam Neeson i den centrale hovedrolle som detektiv. Neeson er efterhånden mest kendt for "slå på tæven"-film á la Taken, så hvordan går det når han prøver kræfter med noget med afdæmpet og dramatisk?

Svaret giver kino tv's brugerpanel, der består af kino.dk-brugere med en lille filmanmelder i maven. I denne omgang er det specifikt Ole Sandbæk Jørgensen, Christina Schou Willumsen og Dennis Holm, der er på slap line foran rullende kameraer.

Begravet i fortiden er aktuel i de danske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Geertuser/68886

test

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter