Cookie- og Privatlivspolitik

Vi mødte holdet bag 'Abernes Planet: Revolutionen'

kino TV spørger Andy Serkis: "Hvordan gør du det?"

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Er vi de eneste, der stadig undrer os over, hvordan pokker Andy Serkis formår at spille den ene vanvittigt imponerende karakter efter den anden?

Kino TV tog turen til London og mødte manden bag Gollum, Kong og Caesar samt instruktøren Matt "Cloverfield" Reeves til en snak om den nye Abernes Planet-film.

Blev hemmeligheden bag Serkis' geni afsløret? Det må du se interviewet for at finde ud af... Vi kan afsløre så meget, at begge mænd er ualmindeligt flinke at være i selskab med. 

Abernes Planet: Revolutionen er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jan

men ikke for den gode interview i sig selv, men i stedet for et af 2 svar der har irriteret mig på denne længe ventede film. Problemet var med at Matt Reeves sku stå bag filmen, men det klarede du fint med din samtale. Hvor man virkelig høre og ser hans fascination og indlevelse i og med filmen. Det gjorde det nemmere de sidste timer inden man sku ind og se filmen. Specielt da man kom hjem og ku se at den ild og sjæl der var i filmen stemte overens med det i interviewet du havde med ham. Nu da du har fået tak og et kærlig tryk på tomlen, må jeg os sige undskyld til Reeves og giv ham en chance i fremtid som jeg kan gøre i Abernes planet 3 ha ha.

CINEMANDRUP

Troede ikke jeg kunne blive mere spændt på denne film men det lykkedes:-) er så spændt nu

Godt interview Stine

Mikkel Poulsen

Vild med 1'eren syndt James Franco ikke er med men nu er denne her fyldt med nye ansigter blandt andet en af mine favorit skuespillere. Gary Oldman som skurk dog skal vi lige vente 2 år til Planet Of The Apes 3 med samme manuskript samme instruktør og samme hold. Andy Serkis som Caesar jeg glæder mig til i morgen kl 21 også skal der nørdes Monkey'er med spyd i vaske ægte 3D ;-) Andy Serkis du er bare for sej næste gang er det Star Wars: Episode VII også har du også en rolle i Avengers 2: Age Of Ultron har jeg hørt en lille fugl synge om, men det er endnu forblevet hemmeligt på et tidspunkt i 2016 er du Kaptajn Haddock igen i The Adventures Of Tintin: Prisoners Of The Sun! Og selvfølgelig Caesar igen i Planet Of The Apes 3 2016

Julius

Glæder mig meget til at se den. Andy Serkis er blandt mine absolutte yndlingsskuespillere, og det ser umiddelbart ud som om 'Dawn' bliver endnu bedre end 'Rise'.

Er jeg for øvrigt den eneste som synes, at Matt Reeves minder en smule om Gary Oldman? De ligner lidt hinanden, har samme hårstil, deres toneleje er ens...

Jacob

I aften glæder jeg mig til Revolutionen, og interessant hvad instruktør Matt Reeves spår om 3'eren, der lyder til at minde meget om den oprindelige 1'er, hvilket kunne puste nyt liv i den tankegang, at den Mars ekspedition som forsvandt i Oprindelsen vil dukke op igen. Og det skal blive spændende at se hvordan evt. efterkommere af Caesar vil være.

Maria

Jeg er lige blevet endnu mere interesseret i filmen end jeg var i forvejen! Weekenden skal helt sikkert bruges i biografernes mørke i selskab med aber. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.