Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Dannys dommedag

Ny race af rovdyr invaderer Danmark

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

'Dannys dommedag' er titlen på en ny dansk spændingsfilm, som netop har fået sin første trailer. Den kan vi eksklusivt præsentere.

Filmen handler om teenagebrødrene Danny og William, der lever et ret almindeligt liv i Danmark. Men klimaforandringerne ændrer livet på Jorden, og da en ny race af rovdyr opstår, er mennesket pludselig ikke længere øverst i fødekæden.

Danny og William må i al hast forskanse sig i deres kælder, da rovdyrene angriber og indtager deres hus. Danny er overbevist om, at det er sikrest at blive i kælderen, mens William insisterer på, at de skal ud og lede efter deres mor, som måske er derude et sted.

Filmen er instrueret af Martin Barnewitz, der skabte effektiv uhygge med Kollegiet i 2007, og traileren til 'Dannys dommedag' har da også flere elementer fra horror-genren.

Dannys dommedag får premiere den 9. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Janni

Hvis det er en gyserkomedie siger jeg ja, men som "kun" gyser står jeg af. Intet uhyggelig ud fra traileren at dømme, mere komisk :D

Nick

JUHUU! Ebdelig en dansk monsterfilm, der ser lovende ud, og selve monstrene er både rigtig flot animeret, plus at de ser ret seje og klamme ud, hvilket er et stort plus for sådan en stor monsterfilm nørd som mig, så den skal jeg helt klart ind at se ligeså snart jeg kan :)

CINEMANDRUP

Når det kommer til denne slags film kan vi slet ikke være med i lille Danmark. At der er danske visioner bag og foregår i de små forstæder ændre ikke på at vi er ude for denne liga.

Når det så er sagt er jeg glad for at der er forsøgt noget nyt istedet for klassiske familiefilm. Det er et frisk pust, men dette pust virker kortvarigt og blæser mig ikke omkuld af begejstring. Det bliver et nej tak herfra.

Ollie

Ser mega god ud. Skal helt sikkert se den. Det er fedt med noget dansk gyser/Komedie. Glæder mig.

Jacobuser/337504

udfra traileren afkode om den er henvendt til børn eller voksne; om man skal tage den seriøst eller ej.

Christian

DK. Stop med de der wanna-be-hollywood-produktioner! Det er ynkeligt og holder ikke en meter.

FilmFyr

Ser meget bedre, end den fesne "Når dyrene drømmer".
Jeg håber dog på, at det ikke bliver mere eller mindre en familievenlig gyser film, hvor de ikke tør at gøre den mere skræmmende (uden at det ender i splatter, eller for gyseligt).
Men i mine øjne, ser det ud til at blive en god film.

Jacob

Fair nok den har et budskab, men når 'hjemmeværnet' rykker ud i villaforstæderne kommer jeg sgu til at sprutte af grin. Beklager, men det her virker omtrent så godt som med varulvene i 'Når dyrene drømmer'. Det bliver et kæmpe nej tak herfra.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.