Cookie- og Privatlivspolitik

Michael Bay - værst til bedst

Se redaktionens mening om Bay og kom med din egen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Er Michael Bay en genial filmskaber, der kan tjene penge på at lave præcis de vilde actionbaskere, folk vil have? Eller er Michael Bay en gal filmskaber, der undergraver den moderne filmkultur med det ene hjernedøde actionbrag efter det andet?

Denne diskussion bredte sig på redaktionen op til sidste uges premiere på Transformers: Age of Extinction. Vi besluttede derfor at finde ud af, hvilke af hans film vi samlet set synes er bedst og værst. Resultatet kan du se i kino TV-indslaget øverst.

Men du skal da ikke snydes for at fortælle os, at vi er HELT ude i skoven. Derfor skal du naturligvis gå ned i den nedenstående afstemning og give dit besyv med.

Hvilken Michael Bay-film kan du bedst lide?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jan

Den ene hjernedøde actionbrag efter det andet?

Jeg kan godt lide action, men når det kommer til Bay så er han mere gal end genial efter min mening.

Han har lavet nogle gode actionfilm og dem skriver jeg her:

1. The Rock (1996). En god blanding af det hele med en Sean Connery i topform. Altid en fornøjelse at se.

2. Pearl Harbor (2001). Fantastisk store action scener samt fortælling. Uden de store gale og forvirrende billede frekvenser.

3. Armageddon (1998). Da Bruce Willis stadig kunne levere en god action film, uden den var kedelig samt Bay formår at holde action scenerne indenfor skærmen.

Sten

Det er helt klart "The Rock".

rene

Jeg syntes de fleste af hans film er fede, fordi det ikke udgiver sig for at værre mere end det er, derfor skuffer the Island også mig lidt, og jeg er vild med transformers, men bedst er armaggedon, da den bare har det hele

Kenneth

The Rock så jeg på VHS ca 2-3 gange i træk da den udkom - spolede simpelthen båndet tilbage og startede forfra - klasse film.

Men Transformers, Armageddon og Bad Boys 2 ligger altså lige bagved, men Sean Connery er bare i en klasse for sig selv!

PS. I redaktionens klip med top10 film, i klippet med Armageddon (#3), der er lagt soundtrack ind fra The Rock - jeg ved ikke om i selv har lavet materialet, men det er dårlig stil, hvis i var ægte Michael Bay fans, så havde i opdaget den fejl :-)

S. Rico

må helt klart være The Rock, Armageddon og The Island.

Og som nummer 4 og 5 vil jeg pege på Transformers og Bad Boys. De øvrige på listen er slet ikke i samme kaliber.

CINEMANDRUP

The Rock er uden tvivl den mest hardcore, helstøbte og helt igennem triumferende action basker, som ikke blot byder på Bay action, men ligeledes er godt skrevet, er godt sat op og har et solidt cast. Connery er uforglemmelig, Cage er jeg godt tilfreds med i rollen som kemi nørd og Ed Harris er wunderbar skøn skurk/patriot.

The Rock holder all day, everyday. Den er Bayrific

Archos

Transformers var fed.

The Rock og Bad Boys var gode.

Armageddon og The Island var okay.

Resten er ikke værd at skrive om \m/

Nicolai

Vælge Bad Boys 2 frem for hans evigt forsættende Transformers serie.

Fordi den i det mindste er så hjernedød at man kan grine af den.

Det samme gældende for Armageddon men det mest fordi den er så cheesy og fuld af amerikansk patriotisme

Thomasuser/117955

Din kommentar er jo helt hen i vejret !!! Transformers betyder meget for mig, og for en hel del andre her i Danmark. At man kan få så meget materiale ud af en `80 tegnefilm er jo total sygt(AWESOME) !!!!!!!! Kan ikke huske at andre tegnefilm er lavet i så stor stil som Transformers. Godt nok er Amargeddon patriotisk, og amerikansk til op over begge øre, men alt hvad den er, er en god film med god spænding, og selvfølgelig døde Jorden ikke deri... DUH !!! Så cheesy nej, bare en god amerikansk film uden at du skal tænke for meget over slut resultatet :) P S Godt nok fylder amerikanske film, specielt action, meget i den vestlige verden, men forestil dig en action film fra Luxemburg !!!!!

Nicolai

At du godt kan lide Tranformers filmen er fint nok med mig.
At du syntes Tranformers serien fra 80'erne var fed er også fint nok med mig.

MEN!!! Transformers gjorder intet for mig, absolut intet.

Ja jeg var faktisk tæt på at falde i søvn i biffen da jeg var nået til den sidste konfrontation imellem Optimus Prime og Megatron.

Og at du ikke synes Armageddon er Cheesy er også fint nok med mig, men for mig er der bare et eller andet Cheesy ved den, og nej jeg tænkte slet ikke da jeg så den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter