Cookie- og Privatlivspolitik

Eksklusiv trailer til 'Love, Rosie'

Lily Collins og Sam Claflin kan ikke undvære hinanden

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Den romantiske komedie 'Love, Rosie' handler om venskabet mellem Alex og Rosie, der følges gennem tykt og tyndt, men konstant skilles ad af skæbnen.

I dag kan vi eksklusivt vise den dansk-tekstede trailer.

Lily Collins fra The Mortal Instruments og Sam Claflin fra Hunger Games: Catching Fire spiller de bærende roller, og filmen bygger på bestselleren ’Where Rainbows End’ af Cecelia Ahern (P.S. I Love You).

Er du fan af historier som One Day og P.S. I Love You, ser filmen vist mere end lovende ud.

Love, Rosie får dansk premiere den 30. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oh Well

Nogen der ved hvornår kommer den i biografen??? Glæder mig sygt meget til at se den! :D

Niklas

30. oktober 2014

Pernille K

Jeg glæder mig!

Læste bogen for ikke så længe siden, og mens den var hård og sej i starten grundet at den er udformet i breve, emails og lignende, er det nu blevet en af mine favoritter. Først synes jeg ikke, jeg kom ind på karakterene, men i takt med deres udvikling, udfolder deres glæder og sorger sig, og til sidst kunne jeg ikke andet end knibe en tårer over, at et mere end 500 siders "eventyr" nu var slut, og at jeg havde været en del af Alex og Rosies rejse. Med to af mine favoritskuespillere i hovedrollerne ved jeg, at det her bliver en af de bedste film nogensinde for mig, også selvom den er anderledes end bogen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter