Cookie- og Privatlivspolitik

Romantisk komedie med Daniel Radcliffe

Trailer til 'What If'

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Lille Harry Potter er for længst blevet til en voksen mand, men først nu springer Daniel Radcliffe ud i en romantisk hovedrolle i komedien 'What If'. Her er den første trailer.

Filmen tager afsæt i det samme store spørgsmål, som var omdrejningspunktet for When Harry Met Sally... Kan en mand og en kvinde have et fuldstændig platonisk forhold?

Radcliffe spiller en ung fyr, der møder drømmepigen, men må nøjes med at være hendes ven, da hun allerede har en kæreste.

Pigen spilles af Zoe Kazan, kæresten af Rafe Spall, og i rollen som Radcliffes fjollede bedste ven ses den kommende Star Wars-skurk Adam Driver.

What If får dansk premiere den 21. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
anna-marie

Den SKAL jeg bare se.den lyder mega sjov og sød, og det kan jeg bare ikke stå for.
Glæder mig☺️

d

ppøv så mange roller som mulig det giver god erfaring-balast i fremtiden

Kathrineuser/143233

Filmen ser sød ud. Daniel er en vidunderlig skuespiller. Han var vidunderlig i My Boy Jack.

Ann-Britt

Jeg forstår simpelthen IKKE denne trang til at holde fast i en skuespillers én gang succesfulde rolle.
I mine øjne er det netop sjovt at se en skuespiller, jeg kender godt fra én rolle, i en hel anden rolle.

Dermed ikke sagt, at jeg aldrig kommer til at tænke, hvilken film eller tv-serie er det nu jeg kender ham eller hende fra?
Men derfra og så til ikke at kunne leve med at en skuespiller .... nå ja, spiller skuespil.

Dengang Daniel Radcliffe stod nøgen på scenen i rollen som fyren, der tænder på heste, skulle der efter signe være folk, der var udvandret fra teateret for gys, SÅDAN NOGET .... kunne Harry Potter da ikke gøre ... hallo! det var altså Daniel Radcliffe OG IKKE Harry Potter, der stod deroppe på scenen.

Forresten spillede Daniel Radcliffe allerede for længe siden (2007) en flot rolle i filmen My Boy Jack, som søn af Rudyard Kipling, under 1. verdenskrig.
For ikke at nævne hans første rolle som David Copperfield i filmen af samme navn. En sindsyg god og bitter sød film :)

Det er da vildt synd for en skuespiller, hvis han og hun ikke kan få lov til at udfolde hele deres talent, kun fordi de har været fremragende i én bestemt type rolle.
Jason Isaacs fx er den perfekte psykopat, men han er ligeledes fantastisk som den bløde far i filmen, Peter Pan.
Og hvor er det en nydelse at se ham i begge de roller, så vidt forskellige de jo er.

Sarzue

Efter at havde set ham i tv serien "A young doctors notebook" hvor han spiller en nyudlært læge i 1800 tallet rusland, der også er afhænging af morfin, har jeg fået et helt nyt syn på hans talenter.
jeg ser ham ikke længere som Harry Potter, men som en ung og dygtig skuespiller, Daniel Radcliffe!

Jacob

Daniel Radcliffe vil altid blive set på som Harry Potter, men kæmper han for rollerne som Emma Watson tror jeg på han kan skabe sig en karrie udenfor Hogwarts. Han var faktisk ikke helt dårlig i The Women in Black, som jeg personligt synes var ret så uhyggelig. Jeg tror til gengæld ikke meget på Rupert "Weasly" Grint, der lader til at være forsvundet ud i glemslen.

Ann-Britt

Helt ude i glemsen kan Rupert Grint nu ikke være.
Jf. imdb.com er han i fuld gang med at filme
http://www.imdb.com/name/nm0342488/?ref_=tt_cl_t5

Og filmen, Driving lessons, er da en, i mine øjne, ganske sød film, og godt spillet! :)

Begitte

Jeg er virkelig ikke til romantisk komedier, og kan nok heller ikke se Daniel i en anden rolle end Harry Potter, men det kunne man nok heller ikke med Emma Watson, og hun er en anerkendt skuespiller nu..
Jeg vil da helt klart give den en chance! Også på grund af britisk accenter… LOOOVE THEM… But that's beside the point!

Tullemor76

Nu har jeg set denne trailer 3 gange og prøvet på at se Harry Potter for mig. Det lykkedes faktisk ikke. Så er det mig eller Daniel der har bestået "Prøven".....? Selvfølgelig har vi alle vores meninger om film og skuespillere (gudskelov for det for ellers ville skuespillerne have meget korte film/teaterkarrierer) Jeg har efterhånden set et par af D.R's film og i starten var det...indrømmet svært at lade være med at "lede" efter det zigzag ar som Harry Potter har i panden. Men nu er det let nok at se andre karakterer i ham. (Han skal måske ikke bruge briller foreløbig i sine film....så går det måske galt igen) Jeg synes faktisk han ligner en ung udgave af en af mine favoritskuespillere: David Tennant.. Men det gør nu ikke så meget...Kan ikke finde ud af om folk har problemer med skuespillet eller udseendet.....(Da tænker jeg så på Pyrus/Jan der udfra mit synspunkt kun kunne spille Pyrus - også i sine andre roller) Tror faktisk denne lille typisk engelske komedie kunne blive en klassiker i stil med "Nothing Hill". Vil dog lige sige at han nok ikke kommer med i film som den store første elsker, da han ligner forvokset dværg(ved godt det ikke er populær sagt - men hvorfor fanden vælger man kvindelige skuespillere der er 30 cm højere end manden plus høje hæle? ) Jeg er sikker på at det bliver endnu mere spændende når Daniel skal spille Igor i ny Frankenstein film og savlende råbe "It's a live"

Jelina

Jeg har fulgt Harry Potter siden film nummer et kom ud og det er så forkert at se Daniel i andre roller og især denne her slags fordi den er så anderledes i forhold til den måde man kender ham på. Jeg synes han virker akavet og forkert placeret i denne film. Han ramte i mine øjne godt i December Boys, men jeg synes bare slet ikke han passer ind i What if. Man skal nok se hele filmen før man kan sige så meget, men lige nu synes jeg det virker forkert.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter