Cookie- og Privatlivspolitik

Manden bag 'Klumpfisken': "Folk tror det er en børnefilm"

Interview med Søren Balle og Susanne Storm

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Søren Balle prøver noget nyt. For det første debuterer han med sin første spillefilm, 'Klumpfisken'. For det andet foregår historien langt fra storbyens filmvante rammer, nemlig i vindblæste Hirtshals.

Vi havde besøg af instruktøren og hans kvindelige hovedrolle, Susanne Storm. I filmen spiller hun en københavnsk havbiolog, der skal tage målinger og indsamle data fra fiskeren Kesses båd.

Netop mødet mellem provins og hovedstad er en del af tematikken i filmen, og idet Søren Balle er fra Jylland og Susanne Storm fra København, var det oplagt at spørge ind til forskellene på landsdelene, dialekter og klicheer om jyske karakterer.
 
Klumpfisken er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amalie user/932433

Fornyende! Noget at tænke over! Ikke en teenage film!
Men SJOV- hyggelig - sød - fængslende/medrivende - og lidt drama kom der også! Flotte BILLEDER, og RIGTIG GOD LYD! Og ikke nogen overflødig larmende musik i baggrunden, som ellers er på alt efterhånden - og gode (pinlige) naturlige pauser imellem aktørerne, som i det virkelige liv . . . . Så tillykke med den!

Amalie user/932433

Fornyende! Noget at tænke over! Ikke en teenage film!
Men SJOV- hyggelig - sød - fængslende/medrivende - og lidt drama kom der også! Flotte BILLEDER, og RIGTIG GOD LYD! Og ikke nogen overflødig larmende musik i baggrunden, som ellers er på alt efterhånden - og gode (pinlige) naturlige pauser imellem aktørerne, som i det virkelige liv . . . . Så tillykke med den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter