Cookie- og Privatlivspolitik

Kino.dks brugere udvælger dansk trailer

En film - to trailers

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

OPDATERING: Konkurrencen er nu afsluttet og trailer #1 endte med at blive udvalgt af filmselskabet, som den der skal ud i de danske biografer.

Tusind tak for at deltage, og tillykke til de fem vindere, der vil blive kontaktet personligt: Carina Rasmussen, Gitte K. Jensen, Ida Rasmussen, Kaja Streeter og Thomas Munch Nielsen.

------------------------------------

Actionfilmen 'Brick Mansions' får premiere i april, og du kan få indflydelse på, hvilken trailer der skal præsentere filmen her i Danmark.

Du kan se de to forskellige trailers i forlængelse af hinanden, og deltage i afstemningen nedenfor.

Paul Walker spiller en betjent, der skal infiltrere en kriminel organisation, og filmen er et remake af den franske 'Banlieue 13' fra 2004. Manuskriptet er skrevet af Luc Besson, der i forvejen står bag en actionfilm eller to.

Brick Mansions får biografpremiere den 24. april.

Alle, der argumenterer for valg af trailer i kommentarfeltet, deltager i konkurrencen om 5 x 2 fribilletter til filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
NicoDemus

De er begge gode, og jeg får også lyst til at se filmen, men alligevel synes jeg trailer 1 er bedst.
Grunden er fordi, begge trailere viser meget, men alligevel synes jeg at trailer 2 viser lidt for meget (flere små detaljer), mens den første viser mere action scener frem for relationerne.

Renè

Jeg syntes klart det bør være trailer 2, den er noget mere stilfuld i forhold til trailer 1.
Trailer 1 er lidt for "normal" der er for meget jumping around i den, hvor trailer 2 er mere nede på jorden, men giver et fedt action fyldt billede af hvad filmen med ud med.

dippegalantuser/922792

...men hverken trailer 1 eller 2 får mig til at få lyst til at se denne film i biografen. Eller på DVD. Eller i tv. Eller overhovedet, faktisk.

Jeg synes, det ser ud til at være en uhyggeligt ringe film!

Tehola

Trailer 1 er en god appetit vækker, som hel sikkert kan lokke mig i bio. Den viser meget uden at afsløre for meget, der skal jo være noget overladt til ens egen fantasi...

Kattesjovuser/423704

Trailer nr. 1 vil få mig til at gå i bio og se filmen

Joakim

Fra min synsvinkel, så ville den første trailer være passende, fordi jeg for det første får lyst til at se filmen. For det andet bringer den mere spændingen frem, så jeg nærmest føler mig tvunget til at skal se den!

Trailer 2, røber for meget efter min mening.. Jeg føler her at det er nok at se traileren, for at få et overordnet overblik over filmens handling.. - Det er måske ikke lige det jeg har lyst til, når jeg gerne vil mærke spændingen mere under filmen. ;)

Lad os få trailer 1 ! ;-)

Wayne

På den ene side vil man gerne vide bare lidt om plottet - og på den anden side ikke for meget.

Action traileren viser tydeligt at den er i familie med Transporter og (måske endnu mere) District 13.

Skal jeg vælge, så bliver det med en lille overvægt den første.

rene

2 eren røber for meget kan bedste lige trailer der ikke fortæller for meget

autobiography13

Trailer 2 viser sandsynligvis mere af selve historien, men virker mere kedelig og langtrukken. Trailer 1 er bare sårn en typisk, fed actiontrailer, hvilket jeg foretrækker. Med musikken og de mange klip, giver den mig mere lyst til at se filmen.

Michael

Trailer 1 tager ikke sig selv for højtideligt, hvilket jeg synes 2eren gør. Desuden virker trailer 1 mest dragende, og jeg føler at den vil have bedst fat i Paul Walker fans.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter