Cookie- og Privatlivspolitik

Klassefesten 2-drengene i studiet

Nicolaj, Anders og Troels er ikke sådan til at styre, men de har det i det mindste sjovt

Stem op!
7
Stem ned!
-2
(reset)

'Klassefesten 2' har premiere i denne uge. I den forbindelse har vi interviewet de tre hovedrolleskuespillere til februar-nummeret af kino.dk-magasinet.

Det blev til mange fine og gode besvarelser fra de tre fyre, men alt det gøgl de sagde mellem deres fine og gode besvarelser, har vi gemt til kino TV. Det er dumt, sjovt og næsten konsekvent under bæltestedet.

Se 'Drengene fra Klassefesten 2 i en sofa - del 2' i morgen her på kino.dk.

Sidder du nu, og rent faktisk gerne vil vide, hvad det er, Nicolaj Kopernikus siger, da vi spoler hen over ham, så kommer svaret her:

kino.dk: Minder I om jeres karakterer i ’Klassefesten’?

- Vi har snakket meget om det, og jeg synes, det er lidt forkert, men vi har alle elementer i os fra alle tre karakterer. Vi gjorde faktisk noget interessant, da vi lavede ’Panik’. Det handlede også om tre vidt forskellige karakterer, der klæder hinanden rigtigt godt i de situationer, de ender i, fordi det skaber noget dramatik. Der fastlagde vi først efter fem uger, hvem der skulle spille hvad, fordi vi havde en drøm om, at vi om aftenen skulle sidde sammen, inden vi gik på scenen, og rafle om hvem der skulle spille hvad. På den måde havde vi jo nærmest lært samtlige replikker udenad.

- Normalt er det ikke velset, at man går hen til en anden skuespiller under prøverne og viser, hvordan du ville gøre det. Men vi fik faktisk udviklet et sprog, så vi ikke følte os tyranniseret eller tværet ud, når en af de andre kom med forslag til ens arbejde. På den måde undgik vi at blive fornærmede på hinanden, og det var ret fedt og lærerigt. I den proces er det tydeligt, at vi hver især har dele af karaktererne fra 'Klassefesten’ i os. Øh, så... Var det flot svaret?

Klassefesten 2 - Begravelsen
 får premiere den 6. februar 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.