Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet anmelder: Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark

Vi sendte fire kino-brugere til Middle-earth, og de kom glade hjem

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

En af årets mest ventede film kommer under kærlig behandling, når fire forskellige kino-brugere kommer med deres bedømmelse af 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark'.

Der er mange forskellige forventninger i spil, så kan Peter Jackson gøre dem alle glade?

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark er aktuel nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
porteruser/911459

En film skal underholde og det gjorde den bestemt ikke. Alle figurerne er to dimensionelle og overfladiske, det minder om et halv dårligt spil, hvor det gælder om at få figurerne fra punkt a til b uden nogen rigtig dybde eller sammenhæng. Man keder sig bravt og når du kommer til den store skurk, dragen, så snakker de i over en halv tie om hvordan og hvorledes dragen synes at Bilbo vil smage godt...og så slutter filmen....efx er faktisk utrolig ringe i forhold til LotR og man synes bare at tænke at PJ nok burde skulle have ladet den her ligge til en mindre fan da det drukner i fan jizz...

Math

Nu fik jeg jo set den, og syntes filmen var fantastisk , den kunne godt havde været flere timer længere men elsker os universet og er stor fan. Jeg kan dog godt se at mange syntes filmen skulle være kortere, men det typisk (med undtagelser)
Normale biograf gangere som måske ikke er verdens største fans og bare syntes om ringenes herre, hvor de fleste ret store fans kunne rigtigt godt lide den var så lang :)
Der er os stor kritik på den måde at speciel effekterne er laver på, det syntes jeg selv var virkelig fedt at kigge på og var ret realistisk og ikke kunstigt som andre mener. Alt det med af man ikke stifter det store bekendskab med alle dværgene.. Kan jeg ikke forstå jo man kunne måske godt havde drabt en enkelt dværg eller 2 men syntes stadig man kan se forskel på den ene og den anden. Mange kritiseret os sangen med dværgene i bilbos hus i den første film og syntes den var latterlig osv... Men efter bogen er den perfekt... Det jeg enligt vil sige er at jeg tror folk er delt op i 2 lejre fansene af bogen/universet og de lidt mere normale film elskere :)

John

Så den i HFR.
Børnene og jeg syntes den var bedre en den første.
Dvs. fantastisk :-))

Math

Nu skal jeg ind og se den i aften, og selvfølgelig har jeg store forventninger, men jeg syntes nu de er ret kritiske? Ellers ville de da havde givet filmen en stjerne ekstra :)

Men det kan da selvfølgelig også være, at der er mange flere fejl eller andet, men det kan jeg ikke udtale mig om da jeg ikke har set filmen, så går udfra at du har set den? :)

Cathrine

Ja, de er en smule kritiske, men ikke nok efter min smag. Jeg synes der er en række punkter de total har glemt.

Ja, jeg har set den :) Og derfor kan jeg tillade mig at udtale mig om den, men de siger også en del ting som jeg er enig i, men har bare en helt specifik holdning til den.

Cathrine

Er meget uenig på mange områder. Synes godt man kan være mere kritisk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter