Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere - Maleficent

Angelina Jolie har et horn i siden på Tornerose

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Næste år vender Angelina Jolie, der ikke har været aktuel foran kameraet siden The Tourist fra 2011, tilbage i Disneys eventyrfilm 'Maleficent'.

I går kom den første plakat (se forneden) og i dag har vi den første trailer eksklusivt med danske undertekster, og den ser - ganske som forventet - mørk og eventyrlig ud.

Jolie spiller den uhyggelige titelkarakter i en ny version af 'Tornerose', der denne gang fremstiller sagen fra skurkindens perspektiv og fortæller om de begivenheder, der fik Maleficent til at kaste en forbandelse over den unge prinsesse.

I rollen som Tornerose ses Elle Fanning, mens Robert Stromberg, der tidligere har stået for special effects på Life of Pi og production design på Avatar, debuterer som instruktør.

Maleficent får dansk premiere den 29. maj 2014.

Maleficent

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julie

Jeg elsker, at man er begyndt at filmatisere mange af de klassiske eventyr - og så med et lille twist :) Det er SÅ fedt! :) Skal helt klart se filmen.

Rizzo

Jeg har fulgt den her film siden den bare var et rygte og endelig er der kommet en trailer og premiere dato på den! Det bliver vildt spændende og jeg synes bestemt ikke at det gør noget at man ser det fra skurkens synspunkt. Tværtimod faktisk, for efter min mening vil der ikke være det store i at se en nøjagtig kopi af tegnefilmen. Glæder mig til at se mere af min ynglings skurk!

Line FS

Ser sgu flot ud! - Total eventyrstemning, jeg er spændt på at se mere! Der er jo ikke så meget information i den trailer, bliver fedt at se en anden en!!

Maria

I modsætningen til de fleste kommentarer nedenunder, synes jeg at traileren så flot og spænende ud - og jeg kan endda ikke døje Angelina Jolie *host*TeamAniston*host*. Så jeg er i hvert fald klar til når filmen får dansk premiere! :)

Hejlouser/1080994

Jeg er bare så træt af det her med at instruktøren skal ændre Næsten hele filmen bare fordi han eller hun, vil have at en stor skuespiller, med i filmen, for den skal være en hit, Jeg vil helt vildt gerne se den her film, men er træt af det, at de skal ændre Disney´s Tornerose, jeg kan lide den, som den er,

Kvalifetenuser/926154

"Less is more" er tydeligvis en strategi, der her er blevet brugt for at sætte tankerne igang hos publikum.

Man bør dog ikke lade sig narre af Jolie med markerede kindben, en masse effekter og et meget kedeligt klimaks med en ten.

Det er simpelthen manglen på bedre, der er skyld i, at Disney hoster denne kavalkade af "ingenting" op på skærmen.

Jeg syntes det er synd, for udgangspunktet er jo godt. Det ville jo være spændende at se om forfatterne fra Disney har kogt mere vellykket suppe på eventyret fra brødrene Grimm.

Desværre ser det ud til at nogen har tændt på ideen om Angelina som heks, og en genfortælling af det klassiske eventyr med mere heks, flere effekter og mere Jolie.

Jeg ser den nok ikke før den ender som søndagsfilm på Tv 2.

Stine

som ikke siger det helt store. Jeg tør dog godt sætte et kryds i kalenderen til en anderledes Disneyfilm, hvor jeg tror, at Angeline Jolie kommer til at sparke r...

Mikkel Poulsen

Den har dog en blanding af lidt af hvert en blanding af. Alice In Wonderland. Oz The Great And Powerful og Snow White And The Huntsman, ellers er jeg ret sikker på med garanti at den er noget værd. Og at man kunne give det en chance til og se hvad dette eventyr går hen og bliver til :)

Anonymuser/0

Alice var ok og visuelt flot, Jack the Giant Slayer var ikke noget særligt og de forskellige Grimm/action -eventyr (Snow white and...,Hansel and Gretel etc.) har ikke haft det store at byde på !!
Kunne godt lide stemningen i traileren for Maleficent- mørk og magisk :)

noononuser/936299

Produceren: Nåh Angelina! Efter noget tid i baggrundens skygge, formoder jeg at De ønsker lidt mere appearance... Derfor foreslår jeg at du siger ja til rollen som Heksen i den nye filmatisering af Tornerose.

Angelina: Ej, er det ikke bare endnu en tam, idéløs eventyrfilmatisering med masser af CGI?

Produceren: Nej nej! Denne film vil med garanti være bedre og mere original.

Angelina: Ja...Jooh...

Produceren: Det vil være din helt egen film - med dig i centrum! Du vil desuden selv være med i produktionen.

Angelina: Men jeg har jo skurkerollen...

Produceren: Præcist! Skurke er det helt nye sort - bare se på Batman-filmene og Elysium-filmen... Fuck Elle Fanning og Sharlto Copley - DET HER ER DIN CHANCE!

Angelina: Jaaah... Okay! Men du er sikker på at denne her bliver anderledes?

Produceren: Jeg er drøn sikker! (krydser fingrene bag sin ryg...)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter