Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Jul i Bakkekøbing

Træk mig nu baglæns...

Stem op!
5
Stem ned!
-3
(reset)

Ivo Caprinos Bjergkøbing Grand Prix er blevet en vaskeægte klassiker, og nu kommer der en form for fortsættelse.

'Jul i Bakkekøbing' er nemlig baseret på Kjell Aukrusts (1920-2002) karakterer, men denne gang er racerbilen Il Tempo Gigante byttet ud med en snekanon og jagten på en hvid jul.

Skulle man (med rette) undre sig over, hvorfor filmen ikke hedder 'Jul i Bjergkøbing', drejer det sig om diverse rettigheder til universet.

Under alle omstændigheder kan man nu se traileren til Jul i Bakkekøbing, der får dansk biografpremiere den 27. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Svend Oleuser/606531

Og lur mig om den her ikke også nok bliver ganske fin. Men kommer næppe op i samme klasse som den originale. Ses - det skal den i al fald.

Magnususer/539959

Føj det ser u a H til.
Stop det.

Thomas

At man vil være det der bekendt! Den gamle film var genial, og indeholdt masser af varme og personlighed. Den nye er iskold kassetænkning. Det er det samme med de animerede Olsen Banden film. Men ungerne er jo vandt til at blive spist af med en gang l..., så én fra eller til. Nej, bliv hellere hjemme og se BJERGkøbing Grand Prix, se det ved man hvad er. Iøvrigt ligner Theodor Fælgen J. K. Simmons.

Martine

... jeg ikke havde et forhold til den gamle ville jeg nok synes den her så fin ud.. MEN at trække kult børnefilm op af hatten igen og lige modernisere dem - nej nej og atter nej! Den gamle er et mesterværk uden lige!

Palasse

...men det ser virkelig, virkelig skidt ud.

Martin

Giver ingen mening at der skulle være diverse rettigheder til universet som forhindrer brugen af "Bjergkøbing", når filmen på originalsproget hedder "Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa", hvor "Flåklypa" er det samme som "Bjergkøbing" (som i Flåklypa Grand Prix).

June

Jeg har først set Bjergkøbing grand prix som voksen efter at have mødt min mand som er stor fan. Så jeg glæder mig til at se den nye film med ham -og vores børn naturligvis ;o)

Jacob

Bjergkøbing Grand Prix står for mig som en af de bedste film fra barndommen. Jul i Bakkekøbing er næppe en helt værdig fortsættelse, men man må håbe skaberne har hjertet på rette sted.

Anonymuser/0

Var rigtig glad for Bjergkøbing Grand Prix, som barn og det var en fantastisk dukkefilm med et kæmpe arbejde bag sig. At se de samme figurer animeret virker som en lightudgave i forhold til og ser knap så imponerende ud , men er sikkert udemærket til nutidens børn !!

Frederikuser/251128

Efter hvad mine øjne kan se, så ligner det altså vildt meget stop motion. Jo måske er computeren blevet brugt hist og her, men det meste af det, ser ud til at være den ægte vare:)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter