Cookie- og Privatlivspolitik

"Welcome to Apple Computer!"

Eksklusivt klip fra 'Jobs'

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Ashton Kutcher springer snart ud som den legendariske Apple-chef, Steve Jobs, i den første biografi efter mandens død i 2011.

Filmen hedder 'Jobs' (hvad ellers!) og fokuserer på den noget excentriske mands karriere, fra dengang han og vennerne stod i en garage og sammensatte computere, over stiftelsen af Apple Computers, til storhedstiden store nedture.

I dagens klip, som vi kan præsentere eksklusivt på kino.dk, opnår Jobs og makkeren Steve Wozniak (Josh Gad) det første store gennembrud, da investoren Mike Markkula (Dermot Mulroney) dukker op for at se, hvad det der Apple er for noget...
 
Jobs får premiere den 5. september.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tina

Jeg er kæmpe apple fan og har læst flere bøger om Steve Jobs så det bliver interessant at se filmen. Da jeg så det første billede at Aston Kutcher i filmen og Jobs ved siden af kunne jeg ikke se hvem der var hvem og var derfor meget intersseret i filmen, men nu er jeg ikke længere så sikker på om han kan udfylde rollen.

Men jeg skal helt klart se filmen.

Simon

Kutcher er komiker og hans styrke er først og fremmest slapstick. Det er derfor ikke overraskende at han ikke udfylder rollen og i høj grad mere bliver en parodi på Steve Jobs.

Maria

Jeg synes Kutcher formår at spille seriøse roller også, som f.eks. i The Butterfly Effect, som var en fantastisk film. :)

Jeg tror man er nødt til at se hele filmen, før man kan bedømme hans fortolkning af Jobs.

Simon

De amerikanske anmeldere har set filmen og de er temmeligt nådesløse i deres kritik af såvel Kutcher som hele filmen.

Katja

... En del af dem har nu altså også rost den, så det er ikke kun skidt.

Jeg er selv lige kommet hjem fra forpremiere på den og var yderst positivt overrasket. Nu har jeg i mange af været fascineret af manden Steve Jobs og nej, filmen er da ikke som at se en hjemmevideo af hans tidligere liv. Der ér blevet taget friheder. Og den hopper meget let hen over visse perioder, blandt andet savnede jeg historien om hans Pixar-tid og et par år mere i slutningen. Men jeg syntes det var en god film og i gode dele af filmen formåede Kutcher at klare rollen flot. Den glippede lidt i nogle af "årene" men overordnet set syntes jeg han lavede et utrolig godt portræt af mandens personlighed. Langt bedre end jeg havde turde håbe på, siden det overhovedet kom frem at der blev lavet en film.

Maria

Nuvel, de amerikanske anmeldere, men resten af verden har vel også noget at skulle have sagt i forhold til filmen? ;)

Jeg er enig i de stjerner som filmen har fået her på kino.dk (5 ud af 6) og var stærkt tilfreds med hans præstation i filmen. Det kan godt være at det ikke er "professionelle" anmeldere der har givet stjerner herinde, men for det meste er mange af os alligevel uenige i anmeldernes dom på en film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter