Cookie- og Privatlivspolitik

Verdens største søhest

Eksklusivt klip fra 'Percy Jackson 2'

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)

Det nye klip fra Percy Jackson & uhyrernes hav giver ordet søhest en helt ny betydning. For i scenen møder vi et af de sagnvæsner, der kendetegner serien, og her er tale om en søhest på størrelse med en rigtig hest og med et hoved, der minder umiskendeligt om navnebroren på land.

I filmen skal teenageren Percy Jackson finde Jasons gyldne skind, der ligger på bunden af uhyrernes hav. Til dette får han hjælp af sine to nye venner Annabeth og Grover.

Filmen får dansk premiere den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christianuser/840534

Well, den første film i serien var IMO ikke noget specielt at skrive hjem om, og endte lidt i en form for "road movie" hvor hovedpersonerne flakkede fra et sted til det næste.
Effekterne ser ikke ud til at fejle noget, men jeg håber at 2'eren svinger sig lidt højere op i kvalitet og indhold end 1'eren. Anyway, den får nok en chance.

Maria

Percy er ham i midten:-)

Katja

hvem er Percy og hvem er Grover? kan ikke finde ud af det :-)

JegELSKERFilm

Ja jeg er klar til endnu et eventyr. :-)

Fiona

Tysons ædle ganger den søde og altid trofaste regnbue er på banen igen :) og det ser imponerede ud men skulle der ikke istedet for én stor skulle der så ikke være omkring 3 mindre ????

Martine

Ej, nu troede jeg lige vi snakkede om en RIGTIG søhest.. Altså en søhest som i forstørret udgave :P Det her er jo bare en pony med gæller :D hehe. Jo jo, sød er den da - ville bestemt heller ikke sige nej tak til en tur hvis det var ;)

Maria

F***! Den der søhest ting er fandme stor! Shit man, glæder mig sygt meget til filmen får premiere.
Det bliver feeeedt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter