Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer 2 - Captain Phillips

Tom Hanks vs. piraterne

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

I filmen Kapringen blev et dansk fragtskib kapret af somaliske pirater. I den kommende thriller 'Captain Phillips' er det amerikanere, der bliver kapret, men om bord på et skib tilhørende den danske rederigigant Mærsk.

Tom Hanks har titelrollen i 'Captain Phillips', der er baseret på en virkelig historie om en kaptajn, der må træffe umådeligt hårde valg for at redde sit skib og dets besætning fra pirater.

Captain Phillips instrueres af Paul Greengrass (The Bourne Ultimatum, United 93) og får premiere den 24. oktober.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

At de laver film baseret på virkelige hændelser, og dejligt at se Tom Hanks tilbage igen han er en af mine favoritter. Blandt skuespillere er ret sikker på den bliver god, for det ser den i hvert tilfald ud til og være. Må håbe han overlever i den overfor piraterne!! glæder mig

Maria

Jeg glæder mig til Kapringen 2. ;)

Spøg til side, traileren ser rigtig spændende ud! Jeg kan ikke huske hvad kapringen her endte med, og jeg tror at jeg vil lade være med at læse mig frem til det, så jeg kan se filmen med større spændning!

Og så er Tom Hanks bare nice!

mikkel knudsen

Så vender Tom Hanks tilbage og det er godt at se ham i en film igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter