Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Antboy'

Danmarks nye superhelt

Stem op!
4
Stem ned!
-8
(reset)

Spider-Man gå hjem! Her kommer det danske svar på superhelten med insektkræfter, Antboy, og kino.dk har den første trailer eksklusivt.

Familiefilmen handler om den 12-årige dreng Pelle (Oscar Dietz), der bides af en myre og udvikler superkræfter. Med hjælp fra sin ven, tegneserienørden Wilhelm, skaber Pelle en hemmelig identitet som superhelten Antboy. Så da den gale superskurk, Loppen (Nicolas Bro), pludseligt ankommer til Pelles by, må Antboy træde til.

Superhelte-genren er relativt uprøvet i dansk film. I 2009 kom 'Superbror' på banen, men med 'Antboy' er der lagt op til et klassisk superhelt-versus-superskurk-scenarie.

Marvel er pt. i gang med at planlægge filmatiseringen af den amerikanske tegneserie-helt Ant-Man, som man må formode har inspireret Kenneth Bøgh Andersens bøger.

Antboy får premiere den 3. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Joker

skal ikke lave superheltefilm.
Også har de taget plottet fra Spiderman 1.

DÅRLIG STIL!

magnus

har læst et par af bøgerne og de er fede den ser sjov ud og et fedt kostume håber der er et par action scener det eneste der nok er lidt plat er børne skuespillet men kan man forlange en Tom Cruise præstation af nogle børn men faktisk syntes at Pelle og hans ven Wilhelm de er ret godt castet de ligner meget godt dem fra bogen men de andre børn ligner ikke

Simone

Siden jeg har været mindre har jeg altid været en stor fan af Kenneth Bøgh Andersen.
Og selvom jeg er blevet større (16) er stadig en fan. Jeg har specielt forelsket mig i djævlens lærling og slaget i caissa, som jeg bare ville elske hvis de blev filmatiseret. Antboy har dog altid talt mere til den yngre mig, og med tiden bliver han mere uinteressant. Man kan ikke komme uden om at antboy er mere til børn end andre bøger af Kenneth Bøgh Andersen, og det er derfor jeg ville have valgt en anden af hans bøger at filmatisere.

Vil jeg se den i biografen? Min lillesøster på 10 skal se den, og jeg har tænkt mig at gå med hende!

Elizabethuser/938069

nej...

bare nej..

Vakse Viggo

Okay, så laver danskerne endelig en superheltefilm. Men hvis den er ligeså god som traileren, så åg nej.

Emil Dencher

Kan se at filmen bestemt er til det yngre publikum, men når det er sagt har jeg ikke læst bøgerne, men synes stadig at filmen måske ser en anelse for "dansk" ud. Den har ikke dender storslåethed som superheltefilm har..... den er sådan lidt Bølle-bob agtig.
Glæder mig til at se om mine forventninger bliver taget til skamme!

Mads

Filmen har kopieret mange ting fra andre superheltefilm, og hvis der er en ting som danskerne ikke skal lave af film, så er det superheltefilm!

Christin

Så enig Mads ;) Det ligner en parodi på en superheltefilm!

Lukasuser/526558

Det var jo også bøgernes formål...?

Christin

Ved at lave en parodi på superheltefilm?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter