Cookie- og Privatlivspolitik

Halvguder i Bermudatrekanten

Eksklusiv trailer til 'Percy Jackson 2'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den internationale trailer til 'Percy Jackson & uhyrernes hav' er netop landet eksklusivt her på kino.dk.

I den eventyrlige fortsættelse trues samtlige halvguder af en destruktiv magt, da rebellen Luke vækker den første titan, Kronos, til live.

Nu må Percy (Logan Lerman) og vennerne tage kampen op imod Kronos ved hjælp af mod, guddommelige kræfter og et gyldent skind… som dog lige først skal hentes i Bermudatrekanten.

Percy Jackson & uhyrernes hav får dansk premiere den 15. august - både i 2D og 3D.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JakobLR

Den bliver jo helt forkert fra bogen ligesom 1'eren! Troede ellers at de ville rette op på fejlene i 1'eren. Glæder mig alligevel til at se hvordan den bliver men forventningerne er ikke lige så høje nu :(

Katja

Jeg var så afsindsigt skuffet over 1eren, som nok er én af de dårligste film jeg nogensinde har set. Alene at man har beholdt en del af det gamle får mig til at være "njah" over denne her film. Men traileren ser i det mindste bedre ud, og det lader til at den har fået lidt opdateringer hist og her.

Men en biograftur? Jeg tvivler stadig. Frygter alt for meget et flop som ved den første.

Marlon Campbell

Lige siden, at jeg så den første "lyn tyven" har jeg håbet at de vil fortsætte og efter starten af år 2013 viste de den første trailer og har spændt ventet på at filmen så skulle komme. Kan ikke vente....

BattleArena123

Jeg ELSKEDE bøgerne. Jeg læser stadig spin-off serien til Percy Jackson.
Men filmen var bare hæslig. Fulgte overhovedet ikke bogen.
Denne film ser ud til at have mere fra bogen i sig...
Håber den bliver god!

Det sprøde popcorn

Sjældent har jeg været så skuffet over en film, som med den første film.
Tynd historie, dårligt skuespil - eneste gode var rent faktisk den måde man havde fået sat monsterne sammen på i handlingen.

Dog ser 2'eren bedre ud og jeg vover alligevel mit skin (uden glimmer på) og håber hele handlingen og alt det gode er gemt ind i traileren - selv om det som regel er tilfældet når plottet gives væk i traileren :-/

More to follow....

Aleksander

Jeg var ikke synderlig begestret over den første film - den var ok! Men jeg skal nok alligevel ind og se filmen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter