Cookie- og Privatlivspolitik

Nikolaj Coster-Waldau: ''Jeg er jo cool nok."

Tom Cruise, spøgelser og Justice League

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Vi har mødt Nikolaj Coster-Waldau i København for at tale om hans nye science fiction-film 'Oblivion' med Tom Cruise, hans kommende film 'Mama' og den amerikanske TV-serie 'Game of Thrones'.

Coster-Waldau fortæller i interviewet om sit første møde med Tom Cruise under optagelserne til 'Oblivion', og hvordan han i sin forvirring kommer til at præsentere sig selv på en yderst mærkværdig måde.

Desuden taler han om sin kommende gyser 'Mama', der bl.a. har Guillermo Del Toro bag kameraet. Nikolaj Coster-Waldau spiller overfor den Oscar-nominerede Jessica Chastain, som han beundrer meget.

Oblivion er netop aktuel, og Mama får premiere i de danske biografer den 20. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KARLIAH

... ENIG .. det er flot af coster-waldau & mikkelsen at få et gennembrud i hollywood, men lad nu være at kalde viggo & scarlett for danskere ..... de er født og opvokset i usa ( og argentina for viggo's vedkommende ) ... derimod glemmer du connie nielsen, som er pæredansk & et større navn derovre end de 2 førnævnte herrer :-) ...

Jacob

Vi danskere er vældig stolte af vores skuespillere der slår igennem i Hollywood; Mads Mikkelsen, Viggo Mortensen og vel også Scarlett Johansson.
Og selvfølgelig Nikokaj Coster-Waldau, som jeg desuden elsker i Game of Thrones.
Stadig vældig spændt på at hører Warner Bros. endelig melde ud hvem de tager på holdet, men ligesom med The Avengers har Justice League med få undtagelser haft skiftende medlemmer. Selvom Aquaman er et oprindeligt medlem af JL, så tvivler jeg stadig lidt på hans deltagelse. Tror mere på Hawkgirl, for at få en ekstra kvinde på holdet udover Wonder Women. Men HVIS han skulle blive valgt vil den kære Nikolaj da være et fint bud.

Maria

"Hvem er Aquaman?" Skam dig, Coster-Waldau. ;)

Jeg kunne sagtens se ham i rollen som Aquaman, så hvis han kommer med i JL-filmen, synes jeg Nikolaj skal gå efter rollen! :D

Dejligt interview i øvrigt. :)

Tirro

I alverden skulle han skamme sig for at ikke kende til universet's værste superhelt?!!!!!!!!!!!!!!???!?1??!

Selvfølgelig skal han ikke spille Aquaman, han kommer ikke engang med i filmen, pågrund der er så mange der hader ham.............

Anonymuser/0

Har du spillet eller set Injustice?
Har du læst New 52 tegnerserierne?
Aquaman er en pænt fed karakter.

Maria

Læg venligst mærke til den smiley, som min sætning er efterfulgt af. Jeg indsætter den lige i denne her også: ;)

Tror jeg har et mere positivt forhold til Aquaman, fordi jeg ikke læser tegneserier OVERHOVEDET og fordi han var ret nice i de få afsnit han var med i, i tv-serien Smallville. :)

Tirro

Men jeg er en tegneserie-fan og jeg ved meget om ham, og han er elendig, dét er derfor han aldrig har fået en film, dårlig interview, med et dumt spørgsmål, selvfølgelig, kommer han ikke til at spiller Aquaman, når han virkelig ved hvem han er, og det gør han tydeligvis ikke (Jeg regner med at han vidste det var en superhelt, der har noget med vand at gøre på grund af navnet), når han virkelig finder ud af hvem det er siger han nej, efter første tilbud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter