Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Alle for to'

Elsklusivt første smugkig på Alle for to

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Den første trailer til Rasmus Heides 'Alle for to', der følger op på succes-komedien Alle for én.

Mick ØgendahlJonatan Spang og Rasmus Bjerg er til bage som den umage og lettere stupide forbrydertrio, og denne gang har de fået modstand af Kim Bodnia.

Alle for to får dansk premiere den 31. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
heino

scenen med de 2 strippere bør kunne få det mandlige publikum i biografen.

Anonymuser/0

Har aldrig været sjovt !!

super dumle

Jeg må sige at du har både ret og er forfærdeligt galt på den, fordi at ja, der er langt mellem snapsene når det gælder danske komedier, men i det her tilfælde er det ikke en dårlig en a slagsen, ja det er ikke et mesterværk men den får dine lattermuskler så meget igang at de er dobbelt så store som da du gik ind i biografen. Med hensyn til stand-up det er der hvor at jeg mener at du tager fejl, da vi danskere faktisk har rigtig mange gode stand-up komikere du skal bare prøve at åbne sindet. Men alle jo lov til en mening, men måden du skriver det på er en lille smule tam, en begrundelse ville være dejlig.

Anonymuser/0

Har efterhånden set dem alle både kendte og knap så kendte(dog ikke live) og jeg kan beklageligvis berette om at de intet rører i mig !
I forhold til flere amerikanske,skotske,irske og især britiske ´standuppere´ , synes jeg den danske humor er en anelse for tør og selvom man kan relatere til mange af de ting de fyrer af herhjemme, synes jeg bare ikke det virker(måske endda fordi det netop virker så familiært) !!
Da dette bare er en personlig holdning og jeg ikke snakker for andre end mig selv,burde en forklaring ikke være nødvendigt..
Men nu fik du den altså !!
..Dog skal jeg lige indskyde at Rasmus Bjerg var for fed i PIS !
-Noget af det sjoveste satire jeg har set længe :)

Anonymuser/0

NEJ TAK !!

Anonymuser/0

Men den har et par sjove kommentarer og tonefald takket være Mick og Rasmus. Vil vente til den kommer på DVD og eventuelt leje den i Blockbuster.. Mere tror jeg ikke den er værd desværre

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.