Cookie- og Privatlivspolitik

Stjernerne synger i Les Misérables-film

Ny trailer til musicalfilmen over Victor Hugos romanklassiker

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Hugh Jackman og Anne Hathaway kan synge, det ved vi fra Oscar-shows i 2009 og 2010. Men også Russell Crowe og Amanda Seyfried? Svaret er "ja".

Alle sammen synger de - med egne stemmer - sangene fra den populære musical 'Les Misérables', der er baseret på Victor Hugos romanklassiker, og som altså nu er blevet til en musicalfilm.

Og her kan vi præsentere en spritny trailer til den kommende storfilm af Tom Hoope (Kongens store tale).

'Les Misérables' er en historie om skyld, straf og frelse. Efter 19 år bag tremmer stikker Jean Valjean af under en prøveløsladelse, lægger sit liv om og sværger at leve resten af sine dage som et godt og næstekærligt menneske.

Men fortiden jager ham som en glubsk ulv i form af politiinspektøren Javert.

Hugh Jackman spiller Valjean med magert ansigt og langt, tjavset skæg, mens Russel Crowe med vanelig gravalvorlig mine er Javert. 

Anne Hathaway spiller fabriksarbejderen Fantine, hvis datter, Cosette ender som Valjeans plejebarn. Cosette portrætteres af Amanda Seyfried.

Musicalfilmen Les Misérable får dansk premiere 7. marts 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Ja tak til genindspilninger som denne!
Glæder mig til at opleve skuespillerne - det lover godt!

Alexandra B

Skal så meget ses!
Meget smukt
Bliver spændende og se hvordan filmen endelig er :)

Natasha

Kan slet ikke vente, OVERHOVEDET!!! Det bliver virkelig godt!!!
Til den allerførste trailer græd jeg, det plejer jeg ellers ikke at gøre til trailers, den ramte bare plet, denne her trailer ramte mig dog ikke ligeså godt, men jeg SKAL bare se den!!! :D
Alle skuespillerne synger live under optagelserne, det har Tom Hooper (instruktøren) sagt de skulle, så man fik den rigtige musical følelse, og det synes jeg er ret godt, da man så også får de følelser i sangen, man nok ikke ville, hvis sangene var optaget i starten!!
DET HER BLIVER VIRKELIG EN STORFILM!!! :D

Ollie

Det lyder til at være en go film med masser af sang med super gode skuespillere og sangere! :)

Rillo

http://www.youtube.com/watch?v=tZjoBa9UOP0 I skulle tjekke den her ud... MEGA AWESOME!

ChazzleBedazzle

Den ramte mig... Den skal ses!

Antaeus

De stort opsatte musicals kan være suveræne og Les Misserable er en klassisk god historie så her er virkelig chancer for noget fremragende, men jeg er dog ikke så imponeret over traileren. Det vi hører fra stjernerne er ikke noget specielt (Seyfried er dog god).

Hvordan kan de i hovedartiklen stille det op som om det skulle være spændende om Amanda Seyfried kan synge. Hun har spillet en af hovedrollerne i musicalen "Mamma Mia".

Anonymuser/0

Den film ser simpelthen så smuk ud, kan slet ikke vente med at se den på det store lærred!

Normalt hader jeg musicals men på de sidste par år har det lige lykkeds Rock Of Ages, Sweeney Todd, Mamma Mia, og Repo The Genetic Opera at vind mit hjerte :)

Og sikke et skønt cast! Hugh Jackman, Sascha Baron-Cohen og Helena Bonham-Carter er fantastiske.

Og har lidt på fornemmelsen at Anne Hathaway godt kunne score en Oscar-nominering på hendes rolle. De få klip med hende var noget af det der stod mest ud.

Kristineuser/606697

den fjollede filmatisering af Hairspray og tja RENT fungerede ikke godt i filmatiseringen men idet mindste brugte de musicalsangere/skuespillere til den. Intet ondt om de medvirkende men der er en verden til forskel på at kunne synge og på at synge musical. Ved jeg er teater/musical fanatiiker men frygter virkeligt ovenstående film, enhver der har set showet live ved at en film umulig kan indfange fornemmelsen af ensemblet i one day more feks. og orkesteret live. Ender nok med at skulle havde styret min nysgerighed alligevel og skal se den...Men traileren er jeg ikke imponeret af og Samantha Barks stemme er den eneste der rammer sangen rigtig i løftet i One day more. Ved Hugh Jackman er en dygtig skuespiller og har lavet meget broadway (og det samme med crowe) men hans stemme er jeg ikke sikker på passer til Jean valjean...

FVilladsuser/246341

Jeg ved selvfølgelig ikke om du allerede er klar over, men der bliver faktisk sunget 100% live i denne her film. Selvom orkestret ikke er. Jeg tror det kan hjælpe rigtig meget på netop den magi som skabes i One Day More og Do You Hear the People Sing.
Der er blevet taget en del kunsteriske friheder med filmen, som blndt andet betyder at den ikke er gennemkomponeret så de faktisk taler i filmen, modsat musicalen hvor alt synges. Dertil er der skrevet en helt ny sang, som eftersigende skulle hedder Suddenly. Jeg håber det kan giver dig lidt mere blod på tanden for at se den. Uanset hvad tror jeg du kan være sikker på at den her film overgår Rent og Hairspray med flere længder!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.