Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til 'Holy Motors'

Den mest omdiskuterede film i Cannes

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

’Holy Motors’ vandt ikke Guldpalmen ved dette års filmfestival i Cannes, men den skilte vandene og var for nogle festivalens egentlige vinder.

Dramaet, hvor en person udlever forskellige roller i Paris, er instrueret af Leos Carax, som i 1991 fik sit store gennembrud med ’Les amants du Pont-Neuf’, men som ellers ikke har stået bag en spillefilm siden 1999.

Forventningerne var derfor store, da filmen blev vist på festivalen i maj, og under alle omstændigheder er der tale om et projekt langt ud over det sædvanlige. (Og for mit vedkommende den mest gennemførte og lige frem underholdende art-house-film længe).

Holy Motors får dansk biografpremiere den 15. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Ja, alt afhænger af øjet der ser. Men det er vist det jeg vil kalde en meget fransk film. Heldigvis behøver alt ikke være danske folkekomedier i biffen. Tror dog ikke den kommer i så mange kopier, så på Sørens anbefaling må den nok opleves igennem et andet medie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter