Cookie- og Privatlivspolitik

Se et klip fra 'Sinister'

Ethan Hawke på sporet af grumme mord

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Hvordan skræmmer man bedst muligt livet af folk? Gyseren 'Sinister' giver et bud, og i det nye klip kan vi få en smagsprøve på filmens stil.

Ethan Hawke spiller en forfatter, der skriver bøger om virkelige kriminalgåder. Han flytter med sin familie ind i et hus, hvor der er sket en række uhyggelige mord. Det fortæller han dog ikke til sin familie, men bruger i stedet begivenhederne som inspiration til sin nye bog.

Det viser sig imidlertid, at der er noget helt andet på spil, end han havde regnet med, og som vi kan se i scenen, er der noget overnaturligt i gærde.

I USA åbner filmen i dag, og de første anmeldelser har været positive. Rotten Tomatoes, der samler diverse anmeldelser og udregner et gennemsnit, giver 'Sinister' en "fresh score" på 61 %, hvilket er flot for en film i den genre.

Filmen fremhæves generelt for sine nye, diabolske twists og for rent faktisk at være uhyggelig. Om amerikanerne har ret i dette, kan vi få svar på, når Sinister får dansk premiere den 1. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
freddyuser/1021925

Satan og er så ond
Nu laver han igen djævelske planer
som ungdommen vil se på film
og således indfanges af det okkulte

Velkommen til ondskabens diciple

Michael

Det lyder til at være et rigtig godt plot, som er i denne gyserfilm. Ud af klippet ovenover ser det ud til at vi kun kan glæde os til at den får premiere i Danmark! :D Alligevel er jeg spændt på om den "fresh score" på 61 % er rigtig givet ud :P

Mikkel Poulsen

Jeg er overbevist om at det med garanti, bliver en virkelig virkelig creepy og scary movie, samtidig med en god fangende historie, i hvert fald i dette her lille klip er der lagt op til en scary time, når man sidder i biografens mørke jeg glæder mig den skal bestemt ses, for elsker gyserfilm hvor man bliver skræmt og det kan jeg se at den her byder på, med mange scary scener og det er skønt!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter