Cookie- og Privatlivspolitik

kino TV - Gallapremieren på 'Skyfall'

Gyldne damer og royalt besøg

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Imperial rummede blå løber, guldmalede bikini-babes og royale gæster, da der blev afholdt gallapremiere på den 23. officielle Bond-film 'Skyfall'.

Kino TV ramte løberen for at få et indblik i, hvem er den bedste Bond, hvad der gør agenten så super sej, og hvor store forventningerne er til den nye film.

James Bond fejrer samtidig 50 år, og det gav anledning til en gallapremiere af de helt fine.

Skyfall får premiere i dag, den 26. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Tilbage igen i Bond 24 også i Bond 25 når den på et tidspunkt kommer. Men glæder mig til i morgen hvor jeg skal se Skyfall er så spændt på at se den. Elsker James Bond og Daniel Craig levere en surveræn præsentation af Bond synes jeg!!!

Kirstenuser/430901

'Snig præmiere 26/10 kl. 0.07 med utrolig mange festlig klædte mennesker i alle aldre - var med på spøgen om 'fineste Bond stil!

Spændende som sædvanlig og især spændende idet handlingen tildels foregik med en 'sag indenfor egne døre' (omkring personer der måske burde være pensionister af en slags) :-) og alligevel mange steder rundt i verdenene.
Den 23. film - en god historie, med spønding helt igennem -mon det er den sidste? Med den slutnig kan det gå begge veje.

super dumle

Til sidst i filmen stod der "Bond will return" eller noget i den stil og på imdb står der at de har annonceret at Daniel Craig vil være med i ihvertfald 2 film til, så der kommer en til James Bond til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter