Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Hypnotisøren'

En rejse ind i det ubevidste

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Lars Kepler er forfatter-pseudonymet bag krimibestselleren 'Hypnotisøren', som bliver filmatiseret med bl.a. Mikael Persbrandt og Lena Olin. Nu er den første trailer til filmen ude.

Persbrandt har rollen som hypnotisøren Erik Maria Bark, der har forsvoret aldrig at udføre hypnose igen.

Men da kriminalkommissær Joona Linna (Tobias Zilliacus) henvender sig med et svært kvæstet vidne, der muligvis kan afsløre en morder under hypnose, ender Bark med at gøre en undtagelse, og en farefuld rejse ind i det ubevidste begynder.

Filmen bliver instrueret af én af Sveriges mest succesrige instruktører, Lasse Hallström, der bl.a. har råbt "action" i film som 'The Cider House Rules' og Dear John.

Hypnotisøren er Sveriges officielle bud på en Oscar-nominering i kategorien Bedste udenlandske film for uddelingen i 2013. Filmen får premiere den 6. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dorit

Har læst bogen som var god så nu glæder jeg mig til at se filmen.

Seider

Det er den bedste bog jeg nogensinde har læst. Jeg glæder mig rigtig meget til at se filmen.. Jeg er heldigvis god til at skille bog og film ad. Den har virkelig potientale til at blive helt genial - det bliver fedt at se den..

AufVideoSehen

Persbrandt er næsten altid værd at kigge på. Og længe siden jeg har set noget til min ungdomsforelskelse Lena Olin.

Emilieuser/215365

Spændende!!!

Lisauser/501710

Ser jeg meget frem til! Rigtig spændende bog!

Hansonuser/273017

Ser jeg meget frem til at se :)

Beate

Jeg har læst et uddrag af bogen og den fangede meget godt ;) SKal vi se om vi får en amerikansk kopi??? ;)

Wayne

fin og spændende bog - desværre levede efterfølgeren Paganini kontrakten ikke op til den. Men jeg skal afgjort se Hypnotisøren, som har elementer i stil med Ondskabens øjne - og det kan da kun blive godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter