Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer og plakat til ny dansk ungdomsfilm

Veninder for altid i 'You and Me Forever'?

Stem op!
5
Stem ned!
-3
(reset)

Fester, alkohol og sex? Eller omsorgssvigt, forvirring og usikkerhed?

En teenagers liv byder på mange forskellige følelser og oplevelser, og i den danske film 'You and Me Forever' er det temaer som "bedste veninder" og det at være "det tredje hjul", der rumsterer i hovedpersonernes hoveder.

I filmen er Laura (Julie Andersen) og Christine (Emilie Kruse) to 16-årige piger. De har altid været bedste veninder, men en dag møder de den mystiske og spændende Maria (Frederikke Dahl Hansen). Laura fascineres hurtigt af Maria og hendes vilde verden.

Filmen, der er instrueret af Kaspar Munk (Hold om mig), har netop fået sin første plakat og trailer, som hver især sætter stemningen til filmen.

You and Me Forever får premiere den 13. september.

You and Me Forever

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elisabeth

Jeg tror at man skal være i målgruppen ( Teenages pige) for at se denne film. Hvis man som voksen mand går ind og ser den kan man overhovedet ikke relatere til den. Man går som teenages pige,med rigtig mange af de følelser som filmen omhandler. Super god film!

Christian

De ligner alle sammen hinanden!

Selv traileren her er typisk bygget op. En ting som stikker ud, er eksempelvis det med navnene, der skal stå hen over hver enkelt karakter i traileren (gaaaab) Introducing - "Cecilie", "Laura", "Maria".... "TO BEDSTE VENINDER!"..... uuuuuh... give me a break. De fester, drikker og knepper. That's it. Ingen af filmene har noget mindesværdigt og sige. Seen this a 1000 times before.

Det ligner en "Rich Kids", "Se min Kjole", "Bagland", "Hold om Mig" wanna-be film om igen, og der er flere af samme slags... "RåZone" er dog en af de bedre, når det skal være seriøst.

En fed, charmerende dansk ungdomsfilm, der både er sjov, har en cool stil - og som pudsigt nok har mere og sige end så mange af de andre, er "SuperVoksen".

camillauser/128307

Jeg var inde og se filmen på en speciel forpremiere på Roskilde Festival - og jeg havde egentlig sådan lidt mellem forventninger til filmen, men endte med at gå ud med en følelse af skuffelse. Jeg synes ikke rigtig filmen havde noget indhold + skuespillet var så dårligt at folk begyndte at grine af det.

Jeg var meget glad for jeg i hvert fald ikke havde betalt for at se filmen!

Jeg vil næsten gå så langt at sige at det var en af de værste film jeg har set længe.....

Kat

Jeg har set filmen, og selvom den lyder virkelig dårlig + at det er en dansk film hvilket normalt ikke interreserer mig, så syntes jeg at den var ret god! Min veninde og jeg gik ind til filmen med meget lave forventninger, men kom ud med en følelse af at have set en ny dansk storfilm. Der var selvfølgelig nogle ting som kunne forbedres eller gøres mere realistisk, men alt i alt var den god :)

Kat

Vi skulle anmelde den

Yasmine

hvor har i set filmen henne???

Ditte

Traileren ser okay ud, men det gjorde Hold Om Mig nu også og den var godt nok elendig! Håber at denne er bedre!

Tcauser/922016

Jep, sådan skriver Ekkofilm.dk om filmen, så måske I lige skulle give filmen en chance inden I slynger om jer med de store nedladende gloser.
Artiklen kan I finde på:
http://ekkofilm.dk/?allowbreak=false&id=1716

Anonymuser/0

Så må jeg hellere æde mine ord i mig igen, da Ekkofilm.dk jo ligger inde med verdens førende filmanmeldere ;)
- I det hele taget kan jeg sjældent bruge anmelderes vurdering, da jeg enten er vildt uenig eller bare vælger at danne mit eget indtryk ;)
..og måske virker en film om unge pigers kærlighedsliv og intriger bare ikke særlig tiltalende !!

Tcauser/922016

Eller er du bare sarkastisk? Det kan i og for sig også være lige meget.
Jeg mener at deres anmeldere generelt har ret godt styr på film - og selv om jeg ikke altid er enig med dem, og ikke anser deres ord for lov, synes jeg at det tjener som et ganske godt eksempel på, at filmen nok er andet og mere end hvad visse folk udleder af traileren.

Helt fair hvis du ikke selv holder af anmeldelser - friheden til at danne sine egne indtryk er vigtig..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter