Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser-trailer til 'Monsters University'

Smagsprøve på 'Monsters Inc. 2'

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Den store Pixar-film i 2013 er 'Monsters University', der fortæller historien om, hvordan Mike og Sulley blev verdens bedste mareridts-monstre.

'Monster University' er med andre ord en prequel til Monsters Inc. fra 2001, som var den fjerde Pixar-spillefilm efter Toy Story, A Bug's Life og Toy Story 2.

Monsters University får dansk biografpremiere den 1. august 2013.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marie

Jeg har ventet så længe på den film...

haddock22

Dejligt at se, at det endelig bliver til noget med denne film. Har ventet i årevis - yes!

Ida

Jeg elsker Disney, og jeg er sikker på at jeg også kommer til at elske den her! It's gonna be lovely:D

Filmentusiast

Har savnet monstrene!!

Glæder mig glæder mig glæder mig!! :D

Pil

Jeg glæder mig som en lille idiot til at se denne film. Har kort sagt glædet mig, siden jeg så på imdb, at de ville laver endnu en monsters inc film. Jeg har altid elsket Pixar, så jeg ser virkelig frem til dette. Og udfra hvad denne film viser, har vi meget at se frem til.

jonuser/927757

Altså jeg er ikke så meget for fortsættelser, men jeg kan ikke være andet en begejstret for den, da jeg var helt vild med den første.
Nu foregår den jo også før etteren, hvilket jeg synes er en stor fordel!

Maria

Jeg forstår mig sjældent på prequels, de er vel i sidste ende bare håbet om pengemaskiner, og ja, der skal nok være penge i filmen, Monsters Inc. var jo super fed. Men jeg ved nu ikke om jeg vil være at finde i biografen når den udkommer. Jeg havde det på samme måde med Ice Age 2.

Antaeus

Men er det ikke altid et spørgsmål om penge?
Filmene bliver i hvert fald aldrig til noget, hvis filmselskaberne ikke tror de kan tjene penge.
Fortsættelser er også kun et spørgsmål om at tjene penge.
Og vi har trods alt fået en del gode fortsættelser og sikkert også prequels. Så længe vi får noget godt så fyr bare løs.
Laver de det godt nok, så tjener de penge og så kan de forhåbentlig give os nye filmoplevelser.

Jeg ser aldrig Disney animationsfortsættelser, da de nærmest per definition er andenrangsfilm, men der har vist været et par undtagelser, jeg har dog ikke set dem.

Maria

Nej selvfølgelig handler det ikke altid om penge, men for det meste. Om det så er fortsættelser eller prequels.

Jeg kan ikke huske at have set en virkelig god Disney animationsfortsættelse, så derfor har jeg selvfølgelig mine betænkeligheder ved denne her.

Fortsættelser fungere bedst, hvis de er bygget på bøger, så der rent faktisk er noget solidt at tage udgangspunkt i. Men originale historier, har ofte kun nok til en enkelt film. F.eks. forstår jeg heller ikke hvorfor der kommer en Avatar 2, hvad mere er der at fortælle?

Men det er nu også bare min personlige mening. :)

Antaeus

Ja, umiddelbart intet mere at fortælle til Avatar, men filmselskaberne har selvfølgelig julelys i øjene når en film tjener så mange penge som Avatar gjorde. Men hele universet er defineret så er der bare en eller anden der skal finde på en god historie og folk vil strømme til biffen. Hvis det ser ok ud så skal jeg jo nok også. Har man set noget godt så vil man gerne have lidt mere, det er derfor vi har så mange 2'ere - nå ja og så lige det faktum at de tjener penge ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter