Cookie- og Privatlivspolitik

Præsident på vampyr-togt

Nyt klip fra 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Abraham Lincoln var en af USA's mest betydningsfulde præsidenter. Manden, som blev født i en træhytte i Kentucky, afskaffede slaveriet i De Forenede Stater.

Benjamin Walker spiller rollen som den legendariske præsident, der har som hemmeligt sideerhverv at dræbe vampyrer i nattens mulm og mørke.

Klippet afslører Lincolns tricks til, hvordan man bedst muligt nakker en vampyr.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
har premiere den 2. august.

 

 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carinauser/1046295

Det er godtnok noget forvrøvlet sludder men hvor virker det forfriskende underholdende ;->

Ladysann

Glæder mig til at se ham i live hehe

Hanne Dalgaard

jeg synes godt nok at conceptet er anderledes.
Hvad mon amerikanerne siger til dette?
Jeg glæder mig ihvertifald til filmen kommer.
Hilsen Hanne

Martine

Jeg husker tydeligt min første tanke omkring denne her film - hvad i h.. skal Lincoln nu være vampyrjæger for..?

MEN - det er så overdrevet og blodigt at jeg bare ikke kan lade være med at være nysgerrig :P Om jeg ser den i biografen, det ved jeg ikke lige - tror bare jeg får svært ved ikke at skrige op og hive den forkerte sidemand i ærmet.. ;)

Mikkel Poulsen

Ja der er nu blevet frigivet, mange klip fra den kommende. Abraham Lincoln Vampire Hunter film blandt andet det med train escape, real power, og waltz of death, som man bare kan søge under på you tube, men ud fra de klip jeg har set i hverte fald indtil nu. Tyder jeg på at det nok går hen og bliver en god og medrivende film spækket med masser af action, i stil med matrix slow motion men fuck hvor jeg glæder mig må godt snart blive August måned og self skal den ses i 3D.

Maria

Godt nok en mærkelig idé, men traileren ser nu fin nok ud og så har Linkin Park et nummer fra deres kommende album på soundtracket (POWERLESS), så jeg regner nok med at se den. :D

Wayne

Men det virker godt gennemført, so what the h...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.