Cookie- og Privatlivspolitik

Eksklusivt klip fra 'Nobels testamente'

Instruktør Peter Flinths favorit-scene

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Annika Bengtzon (Malin Crépin) er reporteren, der midt i den overdådige Nobelprisfest overværer et mord og tilmed får forbud mod at ytre sig om det.

Journalisten giver dog ikke op, og hun sætter karrieren og livet på spil for at få et godt scoop. Annika er blot én af de stærke kvindelige hovedroller, man kan opleve på det store lærred i løbet af juni måned, som ellers står i fodboldens tegn.

Snehvide (Snow White and the Huntsman), Elizabeth Shaw (Prometheus) og Sabina Spielrein (A Dangerous Method) er andre eksempler på de stærke kvinder, der er juni-aktuelle.

Instruktøren af 'Nobels testamente' Peter Flinth har selv angivet denne scene som sin favorit i filmen, fordi man netop her får et indblik i den seje (og måske til tider amoralske) Annika Bengtzon.

Nobels testamente får premiere i biograferne i morgen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sabrina

Hold da op, den ser spændende ud! Skal helt sikkert ind og se den! Og læse bogen, ofc. Den må også være fantastisk.

Sädeuser/758792

Overraskende handling - spændende - gå ind og se filmen - du vil synes den er GOD.

marianneuser/961699

Hun er smuk, hun er sej, hun er klog og hun har fejl.... altså et rigtigt menneske, samtidig med at hun er beundringsværdig. Fed film og et godt klip, omend ikke det jeg ville have valgt!

Ilseuser/324856

Jeg læste idag, at Børsen kun giver to stjerner - det forstår jeg ærlig talt ikke. Min mand og jeg syntes begge, filmen var både spændende og velspillet. Vi var overrasket over, at den pludselig var forbi, så spændende var den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.