Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere - Jagten

Thomas Vinterbergs danske Cannes-drama

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Vinterberg er efter kritikersuccesen Submarino tilbage med en ny film, der tilmed deltager i hovedkonkurrencen om Guldpalmen i Cannes i år.

'Jagten' har Mads Mikkelsen i hovedrollen som den 40-årige Lucas, der omsider er ved at få styr på sit liv. Han har fået ny kæreste, nyt arbejde og er i gang med at genopbygge forholdet til sin teenagesøn Marcus. Men noget går galt. En lille, tilfældig løgn, som ikke burde betyde noget.

Men inden Lucas ved af det, spreder løgnen sig umærkeligt som en virus gennem det lille samfund, der pludselig befinder sig i en tilstand af kollektivt hysteri.

Nu er den første trailer til filmen ude, og de første reaktioner på filmen kommer under filmfestivalen i Cannes, hvor den bliver vist på søndag.

Jagten får dansk premiere til efteråret 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cecilie

Den er helt klart vær at se er selv med i den som korsanger og har fået et rigtigt godt indtryk af filmen også slf også skuespillerne(-:

Hassel

Tror helt klart den er værd at se, glæder mig i hvert tilfælde :)

Torben

Denne film virke både i rollebesætning og med intruktør som en film der bare umuligt kan blive til en fiasko.

Denne film bliver et "must" at se til efteråeret.

Forventningerne er allerede store ...

Amanda

som alt kan ændre sig pga. en lille hvid løgn. Puha. Verbal uhygge, så det vil noget. Meget, meget tæt på virkligheden. Sku´nok sige, at det er virkeligheden. Klamt men sandt.
Jeg synes måske nok den er for virkeligheds tro for mig. Det er næsten som at læse i avisen eller se en dokumentar film, bortset fra selve manus, skuespillet og ikke mindst instrutør og skuespillerne. Måske, måske ikke det vil tiden vise.
Mvh

Maria Holmen

Jeg har sagt det før - er simpelthen ikke til danske film ..

Det kunne denne her godt ændre på ! Handlingen og skuespillet ser rigtig lækkert ud. Den vil jeg glæde mig til at se :-)

Anonymuser/0

Med en sådan trailer kan filmen næsten kun være fremragende. En intens, medrivende og fangende trailer med dansk films enkle og direkte fremstilling af virkeligheden - jeg glæder mig!

Christina

Den glæder jeg mig til at se. Traileren gør at man næsten ikke kan vente med at se filmen.

Eric Poulsen

Det ser slet ikke værst ud! Nok et af de danske film der faktisk kan blive god :)

Alberte felicia

min fætter er med i den ! ;)

Bjerg

den ser sgu god ud! fed rollebesætning!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.