Cookie- og Privatlivspolitik

Mød android Michael Fassbender

Viral video for 'Prometheus'

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

En surrealistisk og fascinerende viral video til 'Prometheus' er gået online.

Michael Fassbenders karakter David er en android, og henvender sig direkte til beskueren i klippet, hvor han uddybende fortæller hvad, der indebærer, at være en A.I.

Klippet er videre med til at konstatere hvor detaljeret og nøje skabelsen af 'Prometheus' og filmens univers er udført. Karakterer og handling synes således at have et større formål, noget som ikke kan gøre andet end, at gå i filmens favør.

Prometheus har premiere den 31. maj.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andruideuser/993504

All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds wake in the day to find that it was vanity: but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dreams with open eyes, to make it possible. This I did. (T.E. Lawrence)

Tobias

Man må sige at de forstå at reklamere meget, og godt for den kommende 'Prometheus'. Virkelig fedt lavet video!
Og hold da kæft hvor er Michael Fassbender dog en god skuespiller! Han har helt klart en lys fremtid og lovende karriere foran sig, som han allerede er begyndt at blive anerkendt for!

Glæder mig meget til Prometheus. Ridley Scott tilbage i sit rette element!

Amanda

Genialt spillet af Fassbender.
Mvh

Maria Holmen

Dybt imponerende,

Kasper Dahl Nicolajsen

Der er efterhånden gået nogle år, ifølge mig, siden vi sidst har set noget der var virkelig bemærkelsesværdigt fra filmkunstneren Ridley Scott. Men denne gang, ser det virkelig ud til, at han er tilbage på det samme spor, som da han i sin tid lavede nogle af de bedste sci-fi film i verden: Blade Runner og Alien.
Prometheus bliver ved med at se mere og mere lovende ud, og jeg glæder mig mere og mere til at se den i biografen! Med det her klip, har han virkelig skabt en hel verden, omkring androids, hvor Michael Fassbender for i øvrigt også viser han er en af nutidens bedste skuespillere.
Også klippet med Guy Pierce er genialt, og vækker ligeså stor interesse for filmen.
Med denne film kan vi se frem til et fantastisk sci-fi eventyr, med et virkelig godt og stjernespækket cast!
Jeg ved ikke om Ridley Scott vil lave flere film efter denne, men i så fald, tror jeg godt vi kan regne med den bliver et mesterværk på niveau med Blade Runner og Alien!

Jeff

Now that was creepy! I agree with Flemming, the 2 viral videos I've seen have been of the highest quality and have really peaked my interest for this film, which was already pretty high.

Marthe Aspelund

I har selvsagt helt ret. David er en android! Tak for irettesættelse – fra en nørd til en anden:)

S. Rico

Jeg er lige pludselig blevet fan af Michael Fassbender. Har ellers syntes, han var lidt for selvfed. Men som android gør han det jo helt fantastisk.

Jeg er i øvrigt helt enig i det omkring cyborg og android. Men bliver ikke til en cyborg, bare fordi man iklæder en maskine med hud. En cyborg er delvist menneske og delvis robot (eksempelvis Robocop, Darth Wader og cyborgs fra Star Trek). En android er et kunstigt menneske, eksempelvis Data fra Star Trek, og naturligvis Ash og Bishop fra Alien/Aliens.

Jeff

Who the hell is Darth Wader? ;o)

S. Rico

Desværre kan man ikke rette stavefejl i disse indlæg. Jeg erkender at det nærmest er blasfemi at stave Vader med W.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.