Cookie- og Privatlivspolitik

Daniel Radcliffe: "Første skridt væk fra Harry Potter"

Video-interview og konkurrence

Stem op!
22
Stem ned!
-1
(reset)

Den unge skuespiller Daniel Radcliffe er for mange synonym med Harry Potter, men nu har Radcliffe lagt troldmandshatten på hylden og er i denne uge aktuel i sin første hovedrolle efter Potter.

Kino.dk har mødt Daniel Radcliffe i London og talt om hans nyeste film 'The Woman in Black', om hvordan det føles at være færdig med Harry Potter og om fremtiden for skuespilleren.

Desuden afslører Harry Potter-stjernen, hvad der gør ham bange - og det er ikke spørgelser.

Konkurrence:

Men hvad gør dig bange? Vi sætter 5x2 fribilletter til 'The Woman in Black' på højkant og trækker lod blandt alle, der skriver i kommentarfeltet, hvad der gør dem bange.

Konkurrencen slutter mandag den 13. februar kl. 16.00. Vinderne får direkte besked.

The Woman in Black har premiere den 9. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mac bonasena

jeg bliver bange for gyserfilm fordi jeg begynder og se tingene i virkeligheden.
jeg har set to danske gyserfilm
midsommer - der begyndte jeg og se glas komme flyvende igennem rummet bag efter
kollegiet - jeg så pigen i spejlet bag efter i stedte for mig selv.
også er jeg bange for at kede mig

Daniel Bentien

Konkurrencen er nu slut, og vinderne vil få direkte besked.

Hilsen Daniel - kino.dk

miefischmann

Jeg bliver dybt foruroliget, skræmt og bange for den slags mennesker, som betegner sig selv som (ny)nazister. Og for den sags skyld ligeledes racister. Det ryster mig, at nogle mennesker kan være så intolerante og fremmedfjendske og at den slags mennesker stadigvæk eksisterer i dag. Det gør mig virkelig i sandhed bange.

nikita

ja jeg er bange for små mørke rum, bi'er, og self. edderkopper.

Lexiandra

Jeg er meget bange for hajer, ild, små rum, spøgelser, at være alene og mørke.
Jeg tror grunden til dette er, at siden jeg var lille har jeg elsket gyserfilm - men de påvirker også bare en på mange måder uden man lægger mærke til det.

Med hajer er det pga. da jeg var 10-12 år, der så jeg filmene 'Jaws' - og efter det kan jeg ikke bade i mørkt vand eller lignende, jeg er hunderæd for dem! Jeg ved virkelig ikke hvad jeg ville gøre af mig selv, hvis jeg nogensinde så dem i virkeligheden! :o

Siden jeg var lille har jeg været bange for spøgelser, eftersom vi har haft nogen i vores hjem. Det har påvirket mig meget, så meget at når jeg er alene hjemme bliver jeg sommetider nød til at sove på sofaen i stuen - fordi jeg hører lyde i huset.

Jeg kan fx heller ikke lide at være alene hjemme og være i mørke - kender i ikke det når man er hjemme alene og det pludselig er blevet mørkt, så går man langs væggen og tænder hvert et lys man går forbi? eller er det bare mig der er så rad? :-D Og tjekker dørene flere gange om de er låst, bare for en sikkerhedsskyld :-D

Ild er jeg også meget bange for, jeg ved ikke hvorfor.. Men det er en ting jeg er begyndt på.
+ jeg er meget klaustrofobisk - jeg kan gå helt gak oveni låget hvis jeg sidder fast i et lille rum! :/

- Så ja, det er de ting jeg er allermest bange for. Jeg håber VIRKELIG at jeg er den heldige der vinder denne konkurrence, for den jeg film ville være LIGE NOGET FOR MIG! Det er sådan nogle slags film jeg elsker, jeg elsker spændingen (også selvom man måske kommer til at få chok og skriger lidt, men det følger med i oplevelsen!)
Så kære Kino - please lad mig vinde! Vil rigtig gerne hive min kæreste eller bedsteveninde med ind og se den! Krydser alt hvad jeg kan! (-:

Mvh. Alexandra J.

Katrine

Jeg er bange for smerte, og at noget skal gøre ondt... meget mærkeligt, men det er noget af det jeg er mest bange for

Rafael rixuser/14793

Af en eller anden sær grund er jeg hamrende ræd for hvepse. Det er som om lyden af dem, i sig selv, kan provokere mit stress niveau op i det røde felt. Jeg har intet imod bier, da de er fredelige så længe man lader dem være, men hvepse er jo direkte ondskabsfulde væsner!

Maria

Jeg er bange for meget små rum. Jeg er bange for at blive lukket inde i et lille rum hvor mange lige pludselig ikke kan trække vejret.
Filmen 'buried' gjorde mig vildt bange og nervøs.

Rikke

Gyserfilm.

Holme

Jeg tror ikke på spøgelser og ånder. Men når man hører om f.eks. i film og serier at der er noget der ikke kan forklares videnskabeligt, så begynder man at blive sådan lidt paranoid. Men ellers er det nok bare edderkopper og små dyr. Det her lyder garenteret mærkeligt, men jeg er også utrolig bange for ugler. Specielt fordi jeg har hørt lidt om et "fællesskab" der hed Illuminati. Deres logo er en ugle. Så dem er jeg i hvert fald ikke helt vilde med!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.