Cookie- og Privatlivspolitik

Robert Pattinson mødte sine danske fans

Kino tv til Twilight-fanevent i Stockholm

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Fredag den 28. oktober drog en bus fuld af danske Twilight-fans til Stockholm for at deltage i et kæmpemæssigt Twilight-fanevent og møde skuespillerne Robert Pattinson og Ashley Greene.

Kino.dk var selvfølgelig tilstede og med os var otte heldige vindere. Én af disse, Astrid Vesterløkke, fik endda lov til at møde sine idoler til et eksklusivt meet & greet.

Konkurrencen var udloddet i samarbejde med Sunsilk Co-Creations.

Se video fra eventet nederst i nyheden.

Vind billetter til gallapremieren

Breaking dawn - fanevent
Astrid: "Jeg græd dog så meget jeg ikke rigtig ku sige noget, men de var begge virkelig søde, og jeg fik endda et kram af Ashley. Det var en hel ubeskrivelig oplevelse, helt klart den bedste dag i mit liv!"

Breaking dawn - faneventMajbrit: "Vores drøm om at møde nogle af stjernerne gik i opfyldelse. Vi kom heldigvis til at stå forrest, hvilket gjorde, at vi begge nåede at få et billede med både Roberts og Ashley."

Twilight: Breaking Dawn - faneventEmily: "Det var helt vildt. Vi vil bare gerne begge to tilbage til i går og opleve det hele igen. Vi er meget taknemmelige for at have fået denne oplevelse, og det er noget vi helt sikkert aldrig glemmer."

Twilight: Breaking Dawn - faneventCecilie: "Jeg syntes det var en helt fantastisk oplevelse!"

Breaking dawn - faneventAnna: "Jeg var overvældet over at se alle de mennesker samlet på ét sted, og at vide, at de alle delte min passion. Vi fik autografer, billeder, en fed oplevelse, nye venner og et eventyr uden lige. Jeg havde en overvældende og helt igennem fantastisk tur."

Breaking dawn - fanevent Majbrit, Emily, Astrid og Masja med autografer.

 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1 får premiere den 17. november.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thereseuser/949760

TILLYKKE til jer der vandt...

MEN VILLLE SELV HAVDE VUNDET (GRÆDER) (STAKKELS MIG) ØVØV

Taazcha

Begyndte sgu at tude da hun sagde at "astrid" stod bag ved siden og snakkede med Robert og Ashley!! For fanden hvor jeg elsker dem! og Robert skal være min kommende mand :-)

Fan-pire pattinson

Jeg har ingen ord for, hvor meget jeg ønsker at møde Robert Pattinson! Han er simpelthen den sødeste, sjoveste og lækreste/smukkeste mand i hele verdenen!!! Han er bare mit største idol, og jeg vil gøre alt for at møde ham! F*** i er heldige!!!!! Jeg er så bange for at jeg aldrig vil møde ham, og det ville bare være SÅ uretfærdigt!! Jeg håber VIRKELIG at i havde det sjovt, og jeg misunder jer det så meget, men i fortjente det! (Ikke at jeg ikke gør det...) Men jo, i fortjente det virkelig. :)

Astrid

Jeg hader hende!!!
Ej JK jeg bare laver bare sjov, selvfølgelig er det surt(især fordi jeg også hedder Astrid:() men jeg skal nok overleve.;)

Karina Cullen

Ashley & Robert er mine to største idoler, & også en af mine største ønsker at møde. I er så heldige, men ud fra jeres kommentarer, lyder det som om, det har været en super tur, & en af de største oplevelser i jeres liv. Der synes jeg ikke, man kan være jaloux, kun glade på jeres vegne! Tillykke med det tøser! ;-) - Karina.

Anna Helene Lindhard

Ashley er så pæn og virker helt vild sød

Sophia Selina Feilberg

dem der har mødt Robert og Ashley er verdens mest heldigeste mennesker i verden:( jeg vil gøre alt for at møde ham:(

awins98

Hvor ville jeg dog, mere end nogen kan forestille sig, ønske at jeg havde været der i en af jeres sted. Men selvom mit højeste ønske ikke blev opfyldt er jeg virkelig glad på jeres vegne. Jeg ved at jeg aldrig vil kunne føle den samme glæde som i følte den fredag aften med Rob og Ash <3

Anna Winsløw

Josefine F. Sennefelder

Ja, tusind tak for en uforglemmelig tur :-D Det er virkelig en oplevelse jeg vil leve højt på længe ;)
Tak fordi i valgte mig!!! :D

Nellyuser/939795

Bare det var mig, hulk hulk, tænk at i var så tætte på mit kæmpe idol, jeg er død misundelig. Lucky you :-) <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter