Cookie- og Privatlivspolitik

Welcome to the Rileys

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.04.2011
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Welcome to the Rileys
|
'Welcome to the Rileys' er beretningen om Doug og Lois Rieleys ægteskab, der er fuldstændig kuldsejlet efter deres eneste barn (datter) blev dræbt i et trafikuheld otte år tidligere.

Mens Doug (James Gandolfini) finder trøst hos servitricen Vivian, lukker den samvittighedstyngede Lois (Melissa Leo) omverdenen helt ude og isolerer sig i hjemmet.

I New Orleans, på en forretningsrejse, træffer Doug den unge prostituerede Mallory (Kristen Stewart), der minder ham om deres datter og han beslutter sig for at forsøge at redde hende. Det sætter en lavine af begivenheder i gang, som giver forhåbninger for familien Rieleys.

'Welcome to The Rileys' var nomineret til en Grand Jury Prize på sidste års Sundance-festival.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (96 votes)
4.9
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ægtefællerne spilles fornemt af James Gandolfini ('Sopranos') og Melissa Leo (Oscar-hædret for 'The Fighter') i denne uforudsigelige og nænsomt diskrete film." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Uden nemme nødløsninger og sentimentale slutninger fører Scott nænsomt én gennem en vigtig overgangsfase i de tre hovedpersoners skæbner. Som både de og vi bliver lidt klogere af. Og trioen Stewart, Gandolfini og Leo er en opvisning i (under)spil af høj, høj klasse." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en stilfærdig, tilsyneladende enkel film, der viser, at der ikke nødvendigvis skal bulder og brag til at skabe en larmende god oplevelse." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "James Gandolfini og Melissa Leo tager stikket sikkert hjem i en varm og på alle måder solidt sammentømret feel good & a little bad film." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... en god historie om almindelige mennesker, som på realistisk vis har det svært. Følelsen er virkelig, og det er meget værd." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marilyn

yderst god film, både med godt skuespil og original historie. Me like:-)

Fan-pire pattinson

Ej, hun er altså bare intet mindre end en fantastisk skuespiller. Jeg elsker måden hun lever sig ind i roller og spiller dem helt igennem perfekt, og hun gør det så godt i denne her film. Det er en rigtig god film, og jeg synes at den er rigtig godt skrevet, og er meget velformuleret.
- En rigtig god film!<3

Betinauser/888176

Endnu en god film med Kristen Stewart <3

Idieh88

Det var en super fed film, som jeg sagtens kan se igen og igen, da alle skuespillerne levere varen.

Især James Gandolfini og Kristen Stewart har deres rolle spot on. Det var virkelig super, at se Kristen Stewart i en meget anderledes rolle og hendes kæmpe talent, bliver virkelig tydeligt i denne film :)

Vil klart enbefale denne film, til alle der elsker en god film ;)

Twilight-looooveruser/919911

Køre den stadig?

KathLarsen

Welcome to the Rileys er en sød og flot fortælling om et blomstrende venskab mellem Doug Riley og Mallory. Filmen fanger mange fede detaljer, og den giver en lyst til mere. Jeg ville elske at se en film i stil med Welcome to The Rileys. Kristen Stewart spiller en meget overbevisende rolle som den prostituerede Mallory, og hun gør det virkelig flot. Det er dog lidt underligt at se hende i sådan en 'bar' rolle, men hey - det kan man vel vende sig til!

- 6 ud af 6 stjerner.

Nikoline

Det er virkelig en af de bedste film jeg har set i lang tid. Vidunderligt skuespil af Kristen Stewart som altid! Hun er virkelig talentfuld. Hun kan noget specielt! De andre skuespillere er også imponerende gode. God og realistisk historie der både er sjov men også sørgelig på sammetid. Når først man har set den vil man bare se den igen og igen! Øjnene sidder fast på lærredet. Den levede 100 % op til alle mine forventniger og overraskede mig mange gange på en god måde. Kan ikke sige andre end at der er en fantastisk film alle burde se :o)

Sofie Olsen

Var inde og se den idag. Filmen var super fed, lidt forvirende i starten, men ellers kørste den bare. Kristen spiller vildt godt. Jeg vil dog lige sige at man nok ikke skal tage børn med ind og se den da der er mange bandeord med (det var ved og blive lidt for meget til sidst) Men super fed. Syntes bare det var lidt underligt mig ig en af mine vendinder var de enste i biffen, og det burde ikke ske da det er en fantastisk film :)

Louise Rosalie

Det er en fantastisk film og Kristen spiller vildt godt. <3

Frida()

Hvor er det dejligt at se Kristen Stewart som andet end den uskyldige Bella Swan. I 'Welcome to the Rileys' beviser hun igen at hun er en dygtig skuespiller. Men også filmens andre roller bliver spillet rigtig, rigtig flot og realistisk af James Galdonfini og Melissa Leo.
Filmen virker meget enkel på overfladen, men personerne er indviklede, dybe og utroligt interessante, så jeg ville ønske at man fik noget mere at vide om dem.
Og jeg tænkte umiddelbart; en mand møder en stripper og hva' så? jeg afsløre ikke slutningen, men jeg kan sige så meget at filmen er værd at se(:

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.