Cookie- og Privatlivspolitik

Walking Distance

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og let melankolsk grundstemning. Den indeholder flere lettere konfliktfyldte og tungsindige scener, og hovedfiguren skildres gennemgående som en trist og ensom person. På den baggrund vurderes filmen at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
18.02.2016
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Distancias cortas
|

Det mexicanske drama 'Walking Distance' handler om den svært overvægtige Federico, der knap nok kan gå rundt i sin egen lejlighed.

Da hans søster og svoger kommer på besøg, viser svogeren Ramon ham sit kamera. Kameraet giver en særlig glæde til ensomme Federico, og samme aften finder han sit eget gamle apparat frem fra gemmerne.

Der er stadig en gammel film i kameraet, så han vælger at gå den lange vej ned til den lokale fotobutik, hvor han møder teenageren Paulo. Kimen til et aparte venskab bliver lagt her, og begge enspændernes verden forandres.

Dramakomedien 'Walking Distance' (Distancias cortas) er instrueret af spillefilmsdebutanten Alejandro Guzmán Alvarez, der førhen har stået bag Kortfilmene ’El otro José’ og ’Ella duerme’. Filmen deltog i hovedkonkurrencen i Montreal på Festival du nouveau cinema.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
5
4.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Walking Distance' balancerer på kanten af at blive for sentimental, men holder balancen og bliver til et studie af en karakter, der vækker både empati og interesse." (Jacob Wendt Jensen)

 • Filmland P1

  "Med sit langsommelige tempo og sin finurlige humor minder 'Walking Distance' ikke så lidt om Jim Jarmusch tidlige film, som 'Down By Law' og 'Stranger Than Paradise', men Alvarez har givet den filmiske søvngængertilstand sit særlige præg." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... der er en herlig, opbyggelig optimisme i fortællingen, som måske mere repræsenterer det, vi ønsker, der skal ske for hovedpersonen, end det, der er sandsynligt. Men man går gerne en ekstra mil for Federico." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... en enestående film af den slags, der gør mediet til kunst." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.