Cookie- og Privatlivspolitik

Vores vingård i Bourgogne

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og venlig grundstemning, men indeholder flere scener, hvor hovedpersonerne skændes højlydt eller bryder sammen i gråd. I én scene skældes en dreng voldsomt ud af sin far, fordi en mindre søskende er kommet til skade med sit ben. Da filmen fortælles i et langsomt tempo og indeholder mange positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
19.10.2017
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ce qui nous lie
|

Filmen 'Vores vingård i Bourgogne' handler om den 30-årige Jean, der har skåret alle bånd til sin vin-producerende familie og barndomsbyen Bourgogne.

Jean har tilbragt de sidste 10 år med at rejse rundt i verden og er nu endelig faldet til ro. Status quo ændres dog fuldstændig, da den unge mand kaldes hjem til Frankrig, fordi hans far ligger for døden.

Sommeren er ved at være forbi, og årets druehøst står for døren. Højtiden giver nu Jean og hans søskende mulighed for at revurdere fremtiden for familiens vingård samt blive genforenet i kærligheden til hinanden og passionen for håndværket. 

'Vores vingård i Bourgogne' er instrueret af manden bag Chinese Puzzle, og i rollen som Jérémie ses François Civil, der er kendt fra film som As Above, So Below, Made in France og Frank.

Tematisk minder det vin-begejstrede drama om den anmelderroste Sideways og Russell Crowe-filmen A Good Year, der begge også havde fokus på de menneskelige relationer sat i perspektiv af en god drue. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.7
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den mere socialrealistiske vinkel klæder det franske vinland, der ellers alt for ofte vader i filmiske klichéer." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en dejlig feel-good-movie. Guf for vinentusiaster og et lærerigt indblik i vinproduktionen for os andre - indrammet i smukke billeder ..." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Franske Cédric Klapisch har skabt en overraskende elegant film." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... smittende begejstret, ønologisk korrekt og fin i sit blik på de skiftende årstider i Bourgogne. Rutinerede Cédric Klapisch demonstrerer dog mere næse for vin end finere fransk filmkunst." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.