Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Venom

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dyster, truende og actionfyldt stemning understøttet af en urovækkende og dunkende musik. Den indeholder mange voldsomme scener: Tilfældige mennesker stikkes ned. Et ondsindet, sort væsen kryber ind i mennesker og slår nogle af dem ihjel, mens de vrider sig. Forskellige mennesker dræbes med våben eller en slags blæksprutte-fangarme. En person blive spiddet. Personer forvandler sig til uhyggelige alien-agtige figurer. Der er desuden en række udfordrende ulækre scener: En person propper sig hæmningsløst og kaster op. En sort slim kryber ud af et menneskes mund. Da handlingen imidlertid udspiller sig i et urealistisk superhelte-miljø og da det voldsomme mange steder formildes af en sort humor, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15år. Den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
11.10.2018
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Venom
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Level 7, 2D Sidste Ch, Babybio
|

Actionfilmen 'Venom' er en spin-off-film til Spider-Man universet, der introducerer antihelten Venom som hovedkarakter.

Filmen handler om journalisten Eddie Brock, der efter et interview med den lyssky videnskabsmand Charlton Drake fra The Life Foundation, bliver fyret og mister sin forlovede Anne.

I sin søgen efter sandheden om Drake og hans foretagende kommer Eddie i kontakt med en udenjordisk eksistens, en såkaldt symbiot, som overtager hans krop. Det gør ham til et væsen med superkræfter, skarpe tænder og en lang, slimet tunge, og som Venom har han, modsat andre superhelte, ingen skrupler med at tage liv. 

Venom har optrådt i Marvel-tegneserierne siden 80'erne, først som Spider-Mans modstander og sidenhen i sine egen solo-historier. Han har været med i adskillige tegnefilm og optrådte senest i Spider-Man 3.

Superheltefilmen kan være den første i et nyt univers fra Sony fokuseret på netop Spider-Mans persongalleri, der også tæller bl.a. Carnage og Morbius samt Silver Sable og Black Cat i den allerede offentliggjorte Silver & Black. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (365 votes)
4.1
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... tonen er konstant skiftende, så man aldrig rigtigt ved, om det er en komedie eller en B-films-gyser eller en klassisk superheltefilm." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "'Venom' er ikke uden sporadiske charmerende øjeblikke, men den kører af sporet på en måde, som Marvel Studios aldrig ville have tilladt." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... i forsøget på at malke nok en superhelt ud af Marvel er det efter talløse eksperimenter lykkedes at lave en superhelt, der giver absolut ingen mening." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "I sig selv er filmen fantastisk voldsom og drabelig mørk. Effekterne er flotte, men i lang tid er du bare bedøvet af larmen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anton

Det er så meget galt med denne film at det ville tage en evighed at færdiggører en anmeldelse, men den er underholdene. Tom Hardy elsker tydeligvis rollen og det er sjovt at se ham leve sig så meget ind i den. Eddy og Venom er et sødt par og nok det eneste der virkeligt holder ved filmen.

Maria

Venom var en fin film, men uden Spider-Man kan den aldrig blive tilfredsstillende nok til mig. Derudover irriterer det mig at Eddie Brock er i San Francisco og ikke i New York hvor han hører til. ;)

Tommy

Normalt er jeg ikke til superhelte film. Men Venom gør det nu egentlig meget godt. Tom Hardy spiller en mere 'sjov' rolle end den seriøse som han ellers plejer at gøre.

Maggie Smith

Jeg var enormt skuffet. Alt for mange gimmicks, som skulle være sjove og dermed alt for lidt action. Tyndt plot og kedelig karakter.

Bjørg

v nice

Tahseenuser/919113

De to stjerner til Tom Hardys gode skuespil. Selvom filmen er ikke noget værd.

jeanette

Flot film mest får drenge / mænd hihi ...

S. Rico

Forfriskende at se en "superhelte" film med en anderledes opbygning end alle de andre. Det er godt nok lidt spøjst at se Tom Hardy i en komisk rolle, men jeg synes faktisk, at han gør det udmærket. Masser af super sjove scener, og San Francisco fungerer altid perfekt som baggrund for en actionfilm med biljagter og lignende.

Husk at bliv i biografen og se mid-credits ekstra scenen. Men der er ingen grund til at vente yderligere 15 minutter på at rulleteksterne bliver færdige for at se den sidste end-credits scene - altså med mindre man ser meget frem til den kommende animationsfilm med Spiderman.

Mille

Jeg var inde og se Venom med min kæreste i weekenden og det er altså bare en film jeg skal se igen - og gerne i biografen. Jeg er normalt stor fan af Marvel film og den her var bestemt ikke en undtagelse. Kan SAGTENS anbefales!

Hanni

Var afsted sammen med resten af drengene fra webhostpriser og vi var alle enige om at det var en super fed film - som flere nævner, lidt langsom i optrækket, men det indhenter den da actionen først går i gang! 5/6 her fra! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.