Cookie- og Privatlivspolitik

Vejen er lang

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
04.05.2016
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Vejen er lang
|

I 2015 var det 100 år siden, danske kvinder opnåede stemmeret og politisk selvstændighed. Dette markante jubilæum blev fejret over hele Danmark, og der blev således sat ekstra fokus på kvindebevægelsens historie.

Og det er lige præcis emnet for 'Vejen er lang', som er det første, overordnede, digitale materiale om ligestillingens historie i Danmark.

Kvindebevægelsen er en bevægelse, der har rejst sig i to store bølger som led i en bred, folkelig mobilisering med krav om demokratisering af demokratiet. Op til 1915 handlede kampen om lige valgret. Fra 1970 om lige rettigheder på alle områder.

Mette Knudsen har skrevet manuskript og instruerer 'Vejen er lang', som er båret af gennemgående sekvenser med instruktørens egen historie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.4
3.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "I det hele taget bliver man i godt humør af 'Vejen er lang'. [...] Man får simpelthen lyst til at binde snørebåndene og trampe videre ud ad den lange vej." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... ser man den som en stærkt subjektiv, legende henvendelse fra en central rødstrømpe, så skråler du nok alligevel til sidst med på slagsangen ..." (Katrine Hornstrup Yde)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.