Cookie- og Privatlivspolitik

Værelse 304

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
20.10.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Værelse 304
|

'Værelse 304' er et dansk drama, der i løbet af tre dage krydser fem forskellige skæbner på et hotel i København.

En hotelchef gør status over en meningsløs tilværelse med forfærdelige konsekvenser for ikke blot ham selv, men også hans kone og elskerinde. En spansk stewardesse leder efter intimiteten og finder den på en noget uventet måde.

En reserveret receptionist bliver tvunget ud af sin isolation af en chokerende oplevelse, og en albansk flygtning får endelig mulighed for at hævne sin kone, men ender i stedet med at opdage en overraskende side af sig selv.

Samtidig bevæger to filippinske rengøringsdamer sig nærmest ubemærket rundt i hotellets mørke korridorer…

'Værelse 304' er instrueret af Birgitte Stærmose.

kino tv - Dyrholm og Stengade: "Jeg har ikke set det der 'Twilight'"

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
2.8
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... belastet med et manuskript, der både stabler en række fade fortællemæssige klichéer oven i hinanden, men samtidig formår at være både forskruet og usandsynlig." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... vil for meget med for tyndt et manuskript, så de kunstneriske billeder ender desværre med at blive lige så søvndyssende, som det øje der åbner og lukker mellem hvert klip." (Michael Lind)

 • Børsen

  "... et fabelagtigt atmosfærefyldt og gennemført stilistisk filmværk... Den stiller krav til sit publikum, og bliver man ikke fanget ind fra start, vil man frustreres over det rebuslignende plot." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "Det er en skam, at Birgitte Stærmose ikke har haft mere kritisk sans i forhold til manuskriptet, når nu hendes sans for snart sagt alt andet tegner til at være ganske udsøgt." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "... en lang række talentfulde skuespillere [bruger] kræfter på uden ret meget held at få liv i de konstruerede personer. Og trods nogle få glimt af humor og anstrengt selvironi har Kim Fupz Aakeson vel sjældent, om nogensinde, skrevet så lidt mundrette og så dystert symbolklistrede replikker som her." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "Med sit absolutte minimum af mellemregninger og grad- og delvise afsløringer er filmen faktisk spændende på sin egen måde – dog mere som svævende billedrebus end som thriller." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Birgitte Stærmoses første spillefilm er ambitiøs og har gode ideer. ... Meget lykkes, og meget er fornemt, men den vigtigste ingrediens udebliver. Man forstår for meget og føler for lidt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men det alene skaber ikke en god film, som ender med at blive mere langtrukken end interessant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.