Cookie- og Privatlivspolitik

V for Vendetta

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.03.2006
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
V for Vendetta
|

'V for Vendetta' tager sin begyndelse i det fremtidige, totalitære Storbritannien. Den unge Evey (Natalie Portman), bliver reddet fra en livstruende situation af en maskeret selvtægtsmand (Hugo Weaving), der kun er kendt under navnet ”V”.

Han starter en revolution, da han sprænger ét af Londons vartegn i luften, og overtager de statskontrollerede luftveje imens han ansporer sine medmennesker til at rejse sig mod tyranni og undertrykkelse.

Da Evey opdager sandheden om V’s mystiske baggrund, bliver hun usædvanlig nok hans allierede i et attentat for at bringe friheden og retfærdigheden tilbage til et samfund fyldt med ondskab og korruption.

'V for Vendetta' bygger på tegneserien af Alan Moore og David Lloyd, og manuskriptet er skrevet af Wachowski-brødrene, som stod bag The Matrix.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (109 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adrian

Den her er et eksempel på hvorfor DC har noget Marvel ikke har, og hvorfor deres film er noget værd at se! Har læst filmen skulle være en del anderledes end bogen, som jeg snart skal til at læse, men filmen er virkelig fed! Siger ikke DC er bedre end Marvel, men den her film er bare meget interessant, i forhold til at se The Avengers smadre aliens.

Nikolaj

Den har egentlig en ganske god pointe, og jeg er ret sikker på, at tegneserien/filmen er meget populær. Dog gik det ikke mange minutter før jeg blev en anelse anstrengt af filmens stil, og egentlig også af skuespillet.

HeleneColor

Den film er et mega godt svar på en for fedest film underholdning ever!
- Synes der ikke er mere at beskrive filmen på, ikke andet end jeg synes du bør se V for Vendetta, fordi det ville være trist ikke at gøre det :)

Simon

Ret syg film om en ond fremtid i London. Hugo Weaving er født til at spille V, han er suveræn som frihedskæmper. Handlingen var ikke for forudsigelig, men alligevel. Actionen var super underholdning, jeg synes virkelig at det var syndt at der ikke var mere action med i filmen. Den går ligesom lidt for hurtigt, vi bruger f.eks. ikke særlig lang tid på de breve Natalie Portman får en time og en halv inde i filmen.
Det kan godt være at den varer 2 timer og 10 minutter, men det virker mindst som 1 time og en halv.
Jeg skal da også lige ha' sagt noget om en slutning. Jeg er typen som elsker en god slutning, f.eks. Fight Club, The Usual Suspects eller min all-time favorit slutning, Psycho. Men, 'V for Vendetta' har en fantastisk slutning, især fordi de kan tillade sig det. Året er nogle år frem (2018 er mit bud), og derfor kan de tillade sig at lave den fantastiske slutning. Vi ser også Deitrich, Valerie og Ruth tage Guy Fawkes masken af.
Filmen mangler lidt mere "uforudsigelighed", og lidt mere action, så var den et mesterværk.

Nikolaj

I et samfund der er på kanten til at blive fuldstændig dystopisk kæmper en maskeklædt mand for frihed og retfærdighed. Temaet og plottet lyder ikke som revolutionerende anderledes, men man har alligevel fået lavet en film, der har en lidt anderledes handling, i forhold til andre film der leger med det dystopiske.

Stine

Food for thought. En film med hjerne og hjerte, ikke bare hovedløs action. Suveræne skuespilspræstationer, tænkt hvad Hugo Weaving kan formidle blot ved brug af sin stemme. Fantastisk.

Maria

Rigtig god af en DC filmatisering at være, jeg var stærkt underholdt hele vejen igennem. Dog irriterede Portmans "britiske" accent mig uden lige. :P

Ali Khalil

En virkelig god og indspirrende film :-D

Frank

Fremragende Action Thriller Science Fiction Film

Anonymuser/0

Blev en smule skuffet må jeg indrømme.. Skuespillet var i top, men jeg ville ændre historien.. De mærkelige tidspunkter i filmen vare evigheder, og de spændende tager 20 sekunder.. Den var ok, men svær at holde fast i..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.